Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mirol szol a mai vilagban egy...

Mirol szol a mai vilagban egy Apa szerepe?? Remelem nem csak a munkarol,es az anyagiak megteremteserol??

Figyelt kérdés

A mi csaladunkban egy 3 eves kisfiu van.Az igaz en mint Apa,nagyon sokkat dolgozok. Sokkat dolgozok,hogy a csaladnak mindene meglegyen !

A gyermek sokkal tobb idot tolt az Anyukajaval. Keresem az aranyutat a munka es a minel tobbet a csaladal tolteni ut kozott,azok akik ertik,tudjak mirol beszelek pontosan !!

Boszanto szamomra hogy szinte megfosznak a donteshozatalban, mit hogyan csinaljunk,sot a velemenyem hulyeseg.

Hatarozott karakan Ferfi vagyok. regen aze maskent volt.

a lenyeg az egyutertes, ha megtudjuk beszelni a problemakat,es kozos erdekeket kepviselunk,mind 1 hogy ki mibe hisz.ez egy egy jól funkcionáló család működésében lényeges, hogy a határok, a viszonyok átláthatóak, tiszták legyenek, és a család minden tagja számára biztosított legyen saját szerepeinek megélése.

szept. 14. 09:46
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
6%
Apa? Az mi?
szept. 14. 09:53
 2/37 anonim ***** válasza:
szept. 14. 09:53
 3/37 anonim ***** válasza:
74%
Erről a feleségeddel kell tárgyalnod! Úgy néz ki, rosszul házasodtál. Mi a célja a sok munkának? Lakáshitel-törlesztés? Mert én azt tartom egyedüli elfogadható, kényszerű oknak. Ha nincs változás, továbbra is csak pénzforrásnak tekint, válás.
szept. 14. 09:54
 4/37 A kérdező kommentje:

1- Apa,szerinted mi az hogy APA ?? hungarikum...!!

3- van benne igazsag.nem kimondotan,de biztos most en vagyok a biztos pont !

szept. 14. 09:58
 5/37 anonim ***** válasza:
82%
Na, ha 3 éves a kisgyerek, akkor lassan elkezdheti az óvodát, aztán ellehet menni az asszonynak is szépen dolgoznia, és így neked sem kell majd megszakadnod.
szept. 14. 09:59
 6/37 A kérdező kommentje:
5- igen... fiu gyermekrol beszelunk,es szerintem egy Apa ,es szerepe igen fontos .Anyucival meg ha nem sikerul normalisan megbeszelni a dolgokat,nincs belatas,muszaly valtoztani.
szept. 14. 10:02
 7/37 anonim ***** válasza:
90%
Nem teljesen értem a kérdéses célját. De optimális esetben nyílván az apa is foglalkozik a gyerekekkel. Nálunk 2 gyerek van (várjuk a harmadikat). Reggelente én (az apa) viszem őket oviba/suliba munka előtt. Ha munka után marad időm, akkor lemegyek velük a játszótérre. Hétvégén meg vagy együtt csinálunk valamit, vagy én megyek a gyerekekkel (van, amikor csak egyikkel, van, hogy mindkettővel).
szept. 14. 10:03
 8/37 anonim válasza:
89%

Ha te egy határozott férfi vagy akkor állj ki magadért, és tedd magad férfi szerepbe.

Milyen döntésben nem kapsz szerepet?

Ha a véleményed hülyeség le vagy nézve, tedd rendbe a tiszteletet magad körül, hogy az asszony tiszteljen, minden téren, mint férfit, mint apát, mint szerető társat, és ne automatának nézzen.

Ha mindezek az alapok nincsenek meg, oda vissza, nincs tisztelet akkor ez nem egy párkapcsolatnak nevezhető, hanem akárminek hivhatod, de nem szövetség

szept. 14. 10:36
 9/37 anonim ***** válasza:
88%

Tényleg elég buta vagy, kérdező, és nem szimplán a helyesírásod, hanem a kérdésed és válaszaid alapján is.

Ne itt a kommentelőkkel legyen nagy arcod, hanem otthon a feleségeddel.

szept. 14. 10:53
 10/37 A kérdező kommentje:
12- tud lenni nagy az arcom othon, es egyelore en vagyok a foni ! probalom kulturaltan megoldani a problemat ! az eroszak, a lenyomjuk masiakt nem vezet sehova !
szept. 14. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!