Középiskolásként anno én pénteken megtanultam és így nyugodtan elmehettem szombat este bulizni.
okt. 25. 16:27
12/25 anonim válasza:
Nekem is jobb volt inkább pénteken tanulni, mintsem a vasárnap délutánt/estét erre szánni.
okt. 25. 16:32
13/25 anonim válasza:
Ha te is olyan voltál, hogy vasárnap estig halogattad a házit, a tanulást, akkor biztos furcsa. :)
okt. 25. 16:34
14/25 anonim válasza:
"alkalomadtán"?... Azt tartanám furcsának és nagyon szomorúnak, ha sosem fordulna elő, hogy tanul péntek este (is).
okt. 25. 16:42
15/25 anonim válasza:
Örülnék, hogy a gyerekem előrelátóbb és szorgalmasabb, mint én, aki mindig mindent az utolsó utáni pillanatra hagyott, aztán dühös volt magára ezért.
okt. 25. 16:48
16/25 anonim válasza:
Nem
okt. 25. 17:30
17/25 anonim válasza:
Régen az volt a baj, hogy nem tanulnak most meg fura ha igen...?
okt. 25. 19:27
18/25 anonim válasza:
Én hétvégén is szoktam, nem tartják furcsának, inkább elvárt.
16/l
okt. 25. 19:28
19/25 anonim válasza:
Én azt tartanám furának, hogy a szüleim furanak tartják hogy tanulok.
Nem akarják, hogy jó tanuló legyek? Baj ha az ember szorgalmas? Vagy cikinek tartanak mert akarok egy olyan jó tanulmányi átlagot fenttartani hogy majd tovább tudják tanulni? Esetleg szerintük buliznom kéne minden pénteken, úgy gondolkoznak még mindig mint a tizenéves osztalytársaim?
Azon agyalnék, hogy miért és mi a problémája a szüleimnek azzal hogy ha már egyszer iskolás vagyok, akkor tanulok is szorgalmasan?
Tuti, iszonyat furának és butának érezném ezt a gondolkodást részükről
okt. 25. 19:37
20/25 anonim válasza:
19, Örülök, hogy vannak még olyanok, mint te akik ilyen jó hozzáállással rendelkeznek. Iszonyatosan szomorú, hogy tanulni manapság már„gáz” piálni, cigizni „menő”
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!