Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kezelhetetlen a gyerekei,...

Kezelhetetlen a gyerekei, hogyan tudnék jobb kapcsolatot kialakítani velük?

Figyelt kérdés
28/N vagyok és együtt élek egy férfivel, akinek van 2 tizenéves középiskolás ikerfia és velük élek. Egyfolytában buliznak, az éjszaka közepén járnak haza és párom nem foglalkozik velük, lerendezi azzal, hogy mindketten voltunk fiatalok, ő is ezt csinálta ennyi idősen. Szinte mindent megkapnak, csak egy szavukba kerül, semmit nem vár el tőlük, nem is tanulnak, ha rossz jegyet kapnak, nem szól érte, mondván, hogy majd úgyis felveszi őket a cégéhez, ha leérettségiztek. De hát odáig el is kéne jutni :') a másik meg az, hogy az egyikük túlzásba viszi az alkoholt, többször is jött haza full részegen, párom meg elintézte egy ejnybejnyével és számára még volt oldva ez az egész.
márc. 5. 20:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha az apjukat nem zavarja, akkor nem zavarja. Nem a te dolgod nevelni más gyerekét.

Lehet keresni gyermektelen férfit is.

márc. 6. 10:42
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

Én sem értem, mi tartozik ebben az egészben rád, nem szemétkednek, nem tiszteletlenek (de persze ilyenkor utólag szokott véletlen kiderülni, hogy ja mégis).

Én sem értek egyet ezzel a (nem) nevelési módszerrel, de neked ehhez nulla közöd van, ahogy ahhoz is, hogy a pasid majd alkalmazza-e őket a saját cégében.

De ilyen, mikor a kölyköknél alig idősebb, lányakorabeli aktuális luk becuccol a vén kecske házába és már rendezkedne.

márc. 6. 17:38
 13/14 anonim ***** válasza:
És most akkor gondolj bele h ilyen embernek szülnél e gyereket ha már szeretnél anya lenni? Nem minden a pénz...
márc. 12. 11:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Lépj le saját lakásba stb . Neked itt csak egyre kellemetlenebb lesz , ne húzd az időd légy önálló szabad keres jobb kényelmesebb kapcsolatot .
márc. 16. 20:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!