Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mással is kedvesebb volt az...

Mással is kedvesebb volt az anyukája amikor gyerek volt?

Figyelt kérdés
Amióta felnőtt vagyok azóta sokkal kevesebbet beszél velem anyám és ridegebb és nem érdekli amit mondok úgy érzem. Pedig amúgy aranyos nő .

márc. 6. 16:48
1 2 3
 11/21 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem fordítva. Kiskoromban meg tinikoromban nagyon gyökér módon viselkedett, bántalmazott is, mióta meg felnőttem, vannak időszakai, amikor teper. Persze ezek azok az időszakok, amikor épp sikeres vagyok, a legkisebb (szerinte) kudarc esetén azonnal hátat fordít újra.
márc. 6. 21:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fordítva. Gyerekkoromban durva volt velem. Elhanyagolt.

Most hogy felnőtt vagyok mindig hívogat, jópofizna, fuvaroztatná magát, bepofátlankodna a párommal közös programokra.

Ő sose vitt gyerekkoromban nyaralni, de én vigyem magammal mindenhova. Igazi parazita. Úgy csinál mintha a gyerekem lenne, vagy mintha össze lennénk nőve.

Bezzeg gyerekkoromban ha volt szabadideje diszkózni és pasizni járt, már 5 éves koromban is egyedül voltam otthon. Büdös r1banc..de utálom.

márc. 6. 21:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is fordítva van. Gyerekkoromban és kamaszkoromban nem találtuk a közös hangot, mert nagyon eltérő személyiségek vagyunk. Bizalmas barátnők most sem vagyunk, de határozottan jobb a viszonyunk.
márc. 6. 22:03
 14/21 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező a szüleidnek van valami problémája amiről nem beszélnek. Azért ideges anyukád. Nyilván szeret, ha régen kedves volt, csak történt valami útközben ami miatt most feszült.

Szerintem beszélgess vele az érzéseidről. Lehet hogy észre se veszi hogy neked ezzel fájdalmat okoz. Szóval meg kell ezt beszélni. Nyugodt beszélgetésre gondolok, amikor éppen nem zavar senki.

Jó ötlet programokat csinálni együtt pl, nagyon jót tesz a kapcsolatoknak. Azt is fel kell ismernie hogy nem egészséges állandóan a laptopot bújni. Mindenesetre jó ha tisztában van azzal hogy te hogy érzel. Ebből baj nem lehet.

márc. 7. 06:37
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Na már megint egy chat gpt stílusú válasz! Csak stílusú, mert hibás a helyesírása. Hű, de naiv vagy, 14-es! A gonosz emberek nem azért gonoszak, mert nem tudják, hogy az rossz dolog! " jó ha tisztában van azzal hogy te hogy érzel": Tudod mit, kifejezetten örülne, ha megtudná! "csak történt valami útközben ami miatt most feszült": Mondjuk az történt, hogy eltelt közben 20 év, ő megöregedett, a gyerek meg már nem cuki kicsi.
márc. 7. 06:48
 16/21 anonim ***** válasza:
21%

Nem, velem most is ugyan olyan.

Pörgesd vissza a szalagot, lehet valamikor megbántottad az életed során, vagy ne adj isten, úgymond "nem váltottad be a hozzád fűzött reményeit".

márc. 7. 07:31
 17/21 anonim ***** válasza:
Dehogyis. Gyerekként is az öcsém volt a kedvenc, én örüljek, hogy élek, kb.
márc. 7. 10:41
 18/21 anonim ***** válasza:
22%

15. Egyaltalan nem biztos, hogy a te verziód az igaz. Ezért az én válaszom is igaz lehet. amiről mi nem tudunk.

A kérdező leírta hogy az anyja "aranyos" nő. De te felülbírálod, és mégis és azt mondod hogy gonosz. De ezt honnan veszed? Nem tudatjuk hogy mi folyik a kérdező családjaban. Lehet hogy a szülők boldogtalanok, ez csak egy példa. Vagy van valami más. Ezért kell beszélni róla.

márc. 7. 13:09
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Aranyos volt a múltban, 18-as! Már nem az, csak ezzel nagyon nehéz a gyerekének szembesülni. Illetve aranyos mindenki mással, a látszat kedvéért. A saját gyerekével nem, mert őt már nem szereti.

Aki nem akar beszélgetni, azzal nem lehet.

márc. 7. 16:58
 20/21 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem durva azt állítani hogy nem szereti. Ki vagy te hogy ezt eldöntöd így pár mondat után?
márc. 7. 17:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!