Ki a hibás ha anyámmal gyűlöljük egymást?
Úgy érzem ő sosem szeretett engem igazán. Nagyon nagy undorral néz rám és kritizál mindig... MINDIG!
Elfolytom a véleményem de utána mindig nagyon üvöltök vele :(

Te csak anyukádat tükrözöd.
Ha ő nem néz szeretettel rád, te miért tennéd?
Lépj le mihamarabb és szakítsd meg vele a kapcsolatot. Tudom nehéz, de a saját érdekedben tedd meg. Anyukád csak rosszabb lesz és ha nem vigyázol magával ránt a toxikussága és te is olyan kegyetlen, szerethetettlen és rideg emberré válsz mint ő.

Én azt gondolom, alapvetően a szülő a hibás. Nekem is sz*r anyam volt, cseszegetett, kontrollalni akart, nem voltunk soha jóban, nem volt köztünk sueretet, és igen, kamasz koromban gyűlöltem, ordítottam vele én is.
De felnőttem, és 18 évesen leléptem. Nem is tartom már évek óta a kapcsolatot vele, így nincs gyűlölet, ennyi év elteltével már közönyös, mint egy távoli idegen.
Neked is ezt kellene tenned, nem ordítani vele.
Már rég nem élünk együtt. Ha találkozunk már fel is dühít kb. a nézésével.
Szerintem én azért nem vagyok hibás mert én sosem bántottam. Sosem kértem tőle SEMMIT. Ő viszont a mai napig csesztet ha találkozunk, meg a fejemhez vágja hogy semmit nem vagyok kepes megtenni az anyámnak.

"Ha találkozunk már fel is dühít kb. a nézésével."
A nézésével? Hát ez alapján nem benne van a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!