A lányom összejött valakivel, de én ezzel nem értek egyet. Mit tegyek?
22 éves, a srác azt hiszem 27. Alapvetően nekem soknak is tűnik ez a korkülönbség az ő esetükben, nem az öt év miatt, hanem a lányom viselkedése miatt, meg a különböző élethelyzet miatt. Kezdjük ott, hogy az élethelyzet. A lányom még 3 évig tanul, a pasi dolgozik. Mind a kettő tök normális dolog, de hallottam a lányomtól is olyaf, hogy gond az, hogy nem közel ugyanaz az élethelyzet. Az anyagiak nem kiegyenlítettek köztük. Ráadásul havonta-kéthavonta egyszer tudnak találkozni, összeköltözés még évekig nem is opció.
Másrészt azt vettem észre, hogy a lányom szerintem nem viselkedik túl felnőttesen. Kb mint aki a második kamaszkorát éli. Titkolózik, direkt úgy néz ki, ami nekem nem tetszik, nem avat be a dolgaiba annyira, amennyire kéne. Kb mint egy lázadó kamasz középsuliban, így nem találom jónak a korkülönbséget, mert a pali tényleg mondhatni felnőtt.
A másik nagy problémám a srác. Kezdjük ott, hogy egy lepukkant lakókocsiban lakik az apjával. Egyébként láncdohányos, de nagyon durván. Oké, én is dohányzom, de ez még nekem is túlzás. Konkrétan amikor kültéri programon találkoztam vele (meg a lányomnal) a pasi csak akkor nem cigizett, amikor cigit töltött éppen. Meg olyan elég kellemetlen stílusa van, ami a megjelenést illeti. Konkrétan úgy hordja a nadrágját, hogy az ülepe a combjánál van, ráadásul jobb esetben vagy az alsó gatyája lóg ki, rosszabb esetben a sgglyuka is. Förtelmes. Egyébként semmi baj nem lenne vele, talán kicsit butácska, de nem vészesen, amúgy kedves. Mindenesetre azt hittem, valami jobbat talál a lányom.
Én jobban örülnék, ha szakítanának, a lányomnak is jobb lenne, ha lenne valami normális kapcsolata. Igazából már az is előrelépés lenne, ha nem távkapcsolat lenne.
Meg nekem az se tetszik, hogy a lányom nagyon akarja, hogy működjön ez a kapcsolat, mert közös baráti társaságukból ismeri a fazont, és mintha attól tartana, hogy szakítás esetén bukta azokat a barátokat. Ez még hosszútávon tényleg nem egészséges.
Valami tipp, hogy hogy terelhetném diszkréten a szakítás felé a lányom?

1. Mivel te is dohányzol, ezért a lányod úgy nőtt fel, hogy ez a normális. Nem csoda, hogy a párválasztásnál se zavarta.
2. Nem avat be a dolgaiba, mert beleszólsz azokba
3. Akárhogy is nézzük, a lányod felnőtt. Esetleg elmondhatod neki a véleményedet. A kapcsolatotok minőségén múlik, hogy mit kezd ezzel az információval.

Semmi közöd a felnőtt lányod szerelmi életéhez. Röviden és tömören.
Az meg külön nevetséges, hogy dohányzol, de lezsólod a srácot, amiért dohányzik :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!