Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Szerintetek szükség...

Szülők! Szerintetek szükség lenne a sorkatonaságra hogy férfi váljon a fiaitokból?

Figyelt kérdés
máj. 8. 21:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
93%
Nem.
máj. 8. 21:32
 2/82 anonim ***** válasza:
92%
Nem ezen múlik.
máj. 8. 21:40
 3/82 qkker1 ***** válasza:
91%
Semmi köze a kettőnek egymáshoz!
máj. 8. 21:49
 4/82 anonim ***** válasza:
94%
Mire sorkatona lenne egy fiu addigra a szulok trehanysagabol mar olyan amilyen.. nem a sorkatonasagtol lesz valaki, hanem a neveltetestol.
máj. 8. 21:54
 5/82 anonim ***** válasza:
90%
Nem!
máj. 8. 22:07
 6/82 anonim ***** válasza:
81%

Azért érdekes, hogy állítólag nem döntés kérdése, hogy ki a férfi és ki a nő, de ezek szerint előbbihez sorkatonaság kell...

Nem, ez egy marhaság, semmi szükség rá. Mai körülmények között erre bőven elég a hivatásosok.

máj. 8. 22:10
 7/82 anonim ***** válasza:
92%

A szulo feladata nevelni, es ha 20 evig nem volt kepes ra, akkor azt 1 ev katonasdi nem fogja helyrehozni.

Es voltam sorkatona, nem attol lettem ferfi.

máj. 8. 22:15
 8/82 anonim ***** válasza:
89%
Rég baj lenne, ha már a sorkatonaságtól várnák, hogy váljon valakiből férfi. Értelmetlen szívatásból állt az egész, örülök, hogy engem már nem érintett.
máj. 8. 22:50
 9/82 anonim ***** válasza:
93%
Nem. A mi dolgunk jól nevelni, mire sorkatona lenne, addigra már elkéstek a neveléssel. Tanulni ettől még tanulhat belőle... jót és rosszat is. Megjegyzem, ha rosszul nevelik, akkor is férfi lesz belőle.
máj. 8. 23:16
 10/82 anonim ***** válasza:
94%

A sorkatonaság régen sem számított, az egyedüli eredmény az volt, hogy voltak sztorik, amikröl lehetett mesélni másoknak.

Egyetlen egy valaki sem lett ettöl férfiasabb, csak utólag lett ilyen romantika belöle.

Amikor fiatal volttam, még kötelezö volt a sorkatonaság, de semmi pozitív hatása nem volt egyetlen férfire sem.

60/N

máj. 8. 23:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!