Hogyan hozzam fel ezt a témát a nem elfogadó szüleimnek?

válasza:

válasza:Sosem fog tisztelni, az ő kultúrájában a nők alacsonyabb rendűnek számítanak.
Nekem sem tetszene, ha a lányom egy ilyet választana.
Legyen európai, amerikai, ázsiai akár, de ne palesztin!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A palesztinok szeretik, mondhatnám szerelmesek a schengeni vízumba és állampolgárságba. Ja, hogy ez rajtad keresztül jön létre, az már mindegy, te csak egy eszköz vagy a cél érdekében.
Majd rájössz.

válasza:Háromhónapja vagytok együtt - miért kellene felhozni a témát, meg bemutatni?
Majd, amikor már komolyra fordul a dolog - egy tizenkéthetes kapcsolat még messze nem komoly kategória -, akkor ráérsz bőven bemutatni.
Mondjuk nekem marha nagy redflag lenne, hogy 28 éves felnőttként 20 évesekre vadászik. Semmi közös nincsen bennetek, te még alig jöttél ki a gimiből, ő meg már rég dolgozik.

válasza:Ja, és nyugi, 99% csak a vízum miatt kellesz neki, nem azért, mert annyira szeret téged. Hülyíteni és szexelni veled, igen, de téged nem, csak 19-20 évesen fingod nincsen a világról még.
Az is sokat elmond róla, hogy egy naiv húszévest választott - persze mivel egy felnőtt nő elhajtaná a fszba.

válasza:kerdezo szerintem teli lesznek jogos aggodalommal es pont azert mert az illeto PALESZTIN ES MUSZLIM.
Nem akarok tanmeset tartani nezz utana mi tortenhet veled ha ezt a kapcsolatot folytatod. nem ma hanem mar tegnap abba kellett volna hagynod a dolgot. Figyelmedbe ajanlom a "lanyom nelkul soha" cimu filmet mielott jobban belebonyolodsz ebbe a kapcsolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!