Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan hozzam fel ezt a témát...

Hogyan hozzam fel ezt a témát a nem elfogadó szüleimnek?

Figyelt kérdés
20L vagyok, a barátom 28 és palesztin, de itt dolgozik Magyarországon, 3 hónapja vagyunk együtt, ő pedig 1 éve van ebben az országban. Tudom, hogy még friss a kapcsolat, de szüleim nagyon sok témában nem elfogadók, így annak sem fognak örülni, ha nem egy magyar pasival állítok haza..
okt. 29. 13:04
1 2 3 4
 11/33 Kései Sirató ***** válasza:
85%
Az a baj ezekkel, hogy egyáltalán nem tisztelik a nőket. Majd meglátod.
okt. 29. 16:46
 12/33 anonim ***** válasza:
87%

Sosem fog tisztelni, az ő kultúrájában a nők alacsonyabb rendűnek számítanak.

Nekem sem tetszene, ha a lányom egy ilyet választana.

Legyen európai, amerikai, ázsiai akár, de ne palesztin!

okt. 29. 17:57
 13/33 anonim ***** válasza:
77%
Ezt még ne hozd fel. Háremet tartanak és a nőknek annyi joguk van a férfiakhoz képest mint nálunk egy kutyának a gazdájához képest. Ha van eszed még az előtt otthagyod hogy bármi igazán elkezdődne, ha nincs csak reméld hogy ezt a szüleid nem engedik majd.
okt. 29. 18:29
 14/33 anonim ***** válasza:
91%
A barátod mennyire tartja a muszlim szokásokat? Ha keményvonalas hívő, akkor felejtsd el, egy szülő sem fogja elfogadni, hogy a gyereke másodrendűként van kezelve egy kapcsolatban. Na meg egy “igazi” muszlim a büdös életben nem fog elvenni pl, amíg nem veszed fel a vallást, mert az nem engedi, hogy más vallású nőt vegyenek feleségül.
okt. 29. 20:16
 15/33 anonim ***** válasza:
90%
Az már eleve rossz, ha te is tudod,hogy tilosban jársz. Ha ismernéd a fiú minden tulajdonságát, biztos lennél benne hogy nem leszel bajban miatta,védelmez és szeret,akkor már nem lenne kérdés hogy mutasd be. Meg te is félsz, szóval ne mutasd be. Fölöslges
okt. 29. 21:27
 16/33 anonim válasza:
0%
Ha ugye a szüleid más témában sem elfogadók, akkor nem teljesen értem miért izgat mi a véleményük egyáltalán. Hiszen nem elfogadóak, vagyis az új kabátod se lesz jó, a fiúd se, a munkád se, a frizurád se. A dilemma nem a fiúkérdés, hanem a szüleiddel való kapcsolatod. Helyre akarod-e hozni, hogyan és mennyi energiát vagy hajlandó tenni ebbe, ha egyáltalán.
okt. 29. 23:26
 17/33 anonim ***** válasza:
90%

A palesztinok szeretik, mondhatnám szerelmesek a schengeni vízumba és állampolgárságba. Ja, hogy ez rajtad keresztül jön létre, az már mindegy, te csak egy eszköz vagy a cél érdekében.

Majd rájössz.

okt. 30. 04:11
 18/33 Enola8 ***** válasza:
76%

Háromhónapja vagytok együtt - miért kellene felhozni a témát, meg bemutatni?

Majd, amikor már komolyra fordul a dolog - egy tizenkéthetes kapcsolat még messze nem komoly kategória -, akkor ráérsz bőven bemutatni.

Mondjuk nekem marha nagy redflag lenne, hogy 28 éves felnőttként 20 évesekre vadászik. Semmi közös nincsen bennetek, te még alig jöttél ki a gimiből, ő meg már rég dolgozik.

okt. 30. 08:45
 19/33 Enola8 ***** válasza:
88%

Ja, és nyugi, 99% csak a vízum miatt kellesz neki, nem azért, mert annyira szeret téged. Hülyíteni és szexelni veled, igen, de téged nem, csak 19-20 évesen fingod nincsen a világról még.

Az is sokat elmond róla, hogy egy naiv húszévest választott - persze mivel egy felnőtt nő elhajtaná a fszba.

okt. 30. 08:48
 20/33 anonim ***** válasza:
74%

kerdezo szerintem teli lesznek jogos aggodalommal es pont azert mert az illeto PALESZTIN ES MUSZLIM.

Nem akarok tanmeset tartani nezz utana mi tortenhet veled ha ezt a kapcsolatot folytatod. nem ma hanem mar tegnap abba kellett volna hagynod a dolgot. Figyelmedbe ajanlom a "lanyom nelkul soha" cimu filmet mielott jobban belebonyolodsz ebbe a kapcsolatba.

okt. 30. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!