Nem tudok pénzt adni a gyerekeimnek "életkezdésre"?
Úgy alakult, hogy korábban bedőlt a hitelünk az exemmel, később megromlott a viszonyunk és elváltunk, egyik gyerek itt, másik ott maradt. Azóta a másik is hozzám költözött. Az exem fizet némi gyerektartást, papíron még nem váltunk el, külön országban élünk.
Sajnos nem tudtam pénzt félretenni. Átképeztem magam, hogy jobban kereső álláshoz jussak, talán most sikerül, de a nagyobbik gyermek azóta már dolgozik, bár itt lakik. Jogosítványt sem tudtam még nekik fizetni, és ez nagyon bánt. Anno csak adósságot örököltem, szerettem volna másként csinálni. Jobb életük van itt, jó a kapcsolatunk, de ez nem vigasztal. Hogy ne kattogjak mindig ezen?

válasza:

válasza:A legtöbb szülő nem tudja a felnőtt gyerekeit anyagilag támogatni.
Én is mindent maganak fizetek mióta dolgozom és tudtommal a barátaim sem kapnak nagyobb összegeket a szüleiktől. Egyikük pl megvásárolta az apjának az autóját. Gondolom szükség volt arra a pénzre hogy az apja másikat tudjon venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!