Hogyan lehetne megoldani ezt a dolgot, ha karácsonykor olyan családtagokkal is fogok találkozni, akik drámázni fognak?
Figyelt kérdés
Férjem KDNP tag és a helyi városházán dolgozik képviselőként. Ha a szüleimmel beszélünk, kerüljük a politikai jellegű témákat, viszont más családtagok is idejönnek karácsonykor, akikről tudom, hogy nem fogják vissza magukat és tuti, hogy jelenetet fognak rendezni.nov. 1. 09:02
1/21 anonim 

válasza:

válasza:Minek hívtok meg olyan rokont magatokhoz, akikkel nem akartok bedzélnu?
3/21 A kérdező kommentje:
Nem mi hívjuk meg őket, szüleimhez mennek. Mi férjemmel karácsony napján csak ketten leszünk, majd másnap szüleimhez is odamennénk, csak azok a családtagok 3 napig ott maradnak, szóval akkor is ott lesznek, amikor megyünk. Utána meg nem jó mert férjemmel elutazunk, csak akkor tudunk menni, amikor ők is ott vannak.
nov. 1. 09:10
4/21 anonim 

válasza:

válasza:Az első jelenet elején megköszönitek a vendéglátást, és tipli haza. Jövőre majd a szülők el fognak gondolkozni azon, hogy ki a fontosabb nekik.
5/21 Enola8 

válasza:

válasza:Nem kell elmenni. Ennyi.
Én évek óta nem járok ilyen családi marhaságokra, pontosan azok miatt, akik balhéznak - és minden összejövetelen van minimum egy balhés idióta, aki vagy kéretlenül politizál, hiába szólsz rá, vagy beszólogat a másiknak a harmadik pálinka után...
És jó magasról leszrom, hogy karácsony van-e vagy csak egy szimpla családi ebéd. Nem megyek.
6/21 anonim 

válasza:

válasza:"Jövőre majd a szülők el fognak gondolkozni azon, hogy ki a fontosabb nekik."
Lehet az említett csaladtagok a másik gyerek és a párja. Ez esetben ugye nem kellne különbséget tenni a gyerekeik között.
Amúgy a valasz eleje tökéletes.
7/21 anonim 

válasza:

válasza:"Jövőre majd a szülők el fognak gondolkozni azon, hogy ki a fontosabb nekik." Hát nem ők, az biztos. Azárt majd jövőre meg sem hívják őket.
8/21 anonim 

válasza:

válasza:Nem értem a kérdést. Te választod azt, hogy odamenj. End of story.
9/21 anonim 

válasza:

válasza:Meg tudjátok oldani, hogy ünnep előtt menjetek a szüleidhez? Tudom, hogy nem egyszerű, de még mindig jobb mint a veszekedés.
10/21 anonim válasza:
Tökéletes kórképe a magyar nemzetnek, miszerint inkább fanatikusan veszekedjünk a pártszimpátiáról mintsem szeretnénk vagy csak beszélnénk a rokonokkal. Kiváló tanács, hogy majd jövőre el se menjetek és majd a szülők elgondolkoznak, hogy nehogy véletlen beszéljenek hébe hóba a családtagok, rokonok, főleg ha távoliak...neeeeem...inkább durcizzunk, fanatizáljuk a fideszt meg tiszát vagy bármelyiket. Az a tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!