Hogyan ébresszem rá a szüleimet hogy valójában velük van a baj, és nem én vagyok az aki nem normális?
Konkrétan a sorozatok nézésével van bajuk mert szerintük beteg és függő vagyok amivel orvoshoz kellene fordulnom amiért sorozatokat nézek. Mert szerintük függőség az ha abbahagyom amit csinálok csak azért hogy leülhessek a tv elé megnézni egy sorozatot ( ez régen volt mikor még nem lehetett felvenni vagy netről letölteni ). Most meg az a baj hogy képes vagyok a szabadidőmből órákat azzal tölteni hogy egyszerre több részt is megnézek.
Ők sosem néztek filmeket vagy sorozatokat max híradókat meg ilyen zenés kívánságműsorokat.
Gyerekkoromban voltak hétvégente fix időpontokban sorozatok a tv-ben amiket szerettem nézni. Mikor erre felfigyeltek mindig próbáltak csinálni pont akkor valamit amikor az a sorozat ment amit éppen szerettem volna nézni és elvoltam hordva mindennek amikor erre rájöttem hogy direkt van és nem mentem még akkor sem ha lekapcsolták az áramot.

válasza:

válasza:Nem fogod tudni megértetni azzal aki nem szeret filmet vagy sorozatot nézni.
Ők nem értik ebben mi a jó, csak idő pazarlás.
Egyébként hány évesek a szüleid?

válasza:De ha nem otthon élsz, mi közük hozzá, hogy mit csinálsz a szabadidődben?
Ha viszont otthon élsz, akkor bizony le kell nyelned a kéretlen véleményüket - vagy fogod magad és szépen elköltözöl.

válasza:#1 De, ők a defektesek.
Egyébként kérdező sehogy nem lehet, max. akkor, ha rájönnek, hogy körülöttük kb. mindenki (rokon, barát, ismerős) néz valamit csak ők lógnak ki a sorból.

válasza:#6 Nem akadályoz semmiben, bármikor ott tudom hagyni, tipikus értelemben nem vagyok függője, csak igazából más se nagyon van ami érdekelne mint tevékenység.
A kérdés szempontjából teljesen lényegtelen hogy itthon élek-e vagy sem mivel szinte születésem óta ilyenek. De amúgy igen, itthon élek. És nem arról van szó hogy nem segítek vagy csinálok semmit, szoktam főzni, mosni takarítani, konyhára bevásárolni.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!