Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezek után soha ne is mutassam...

Ezek után soha ne is mutassam be a szüleimnek a párom?

Figyelt kérdés

A sztori lényege, hogy lett közel négy év szingli lét után párkapcsolatom, a párom mindegy milyen nemzetiségű de nem magyar anyanyelvű, kreol a bőre. Külföldön találkoztunk, semmi vallási vagy egyéb különbségünk nincs. Mindketten 25 évesek vagyunk.

Tök jól megy a kapcsolatunk, egy ideig távkapcsolat amíg befejezem a mesterképzésem, de nagyon sűrűn találkozunk.

Anyámról meg apámról annyit hogy mindig is nagyon sok baj volt velük, nem tudtam érdemben beszélgetni velük, érzemileg számítani rájuk. Természetesen barátaik nincsenek vagy ha van évente pár vendég ő náluk is érzed hogy nem kívánatos személyek. Sikerült már mindenkit maguk mellől elmarni. Van egy bátyám de annyira toxikus hogy vele teljesen megszűntettem a kapcsolatot. Rengeteg veszekedésem van/ volt velük, minimális kapcsolattartásom van velük de néha vágyok az otthoni ágyamra/ kutyám stb. Néha pihenni.

Az egyetlenek a barátaim akik tiszta szívből örülnek nekem.

Anyámék elég erősen kormánypártiak (már bocsánat mindenkitől) ha ez nem is lenne elég az agresszív véleménnyilvánításuk, brain wash, gyurcsányozás az M1 előtt, még mellé rohadtul idegen gyűlölők, homofóbok is.

Azt hittem ez enyhült mióta találkoztak a külföldi barátaimmal, akik közül szintén volt olyan, hogy nem fehér a bőre.

Az én párom kreol bőrű, nem fekete. Diplomája van, normális munkahelye. Eus passportja is van. Apám reakciója az volt rá ma a semmiből (ezt az infót anyámtól tudja hogy van barátom, tehát lehet összeültek szörnyülködni) ő nem kiváncsi a barátomra, ne hozzam ide bemutatni, mert én még arra se voltam képes hogy egy magyarországi MAGYAR párt találjak magamnak. Meg hogy biztos csak a méretei miatt vagyok vele együtt… és hogy van egy két barátja azoknak a gyerekei is ilyen “feketéket” választottak.

Ez a szüleim fogadtatása a páromra, aki egy cuki mosolygós srác, tanul magyarul hogy tudjon velük legalább 5 mondatot beszélgetni. Ilyen fogadtatást és idegengyűlöletet kapott a saját szüleimtől, akik sose találkoztak vele, még esélyt se kaphatott hogy megismerjék.

Persze az természetes hogy rhadjak meg ha idehozom ezek után a barátom, de mégis: hogy lehetnek ilyenek a szüleim? Szüntessem meg a kapcsolatot velük?

Szegény barátom szülei tárt karokkal várnak engem, egy szót se beszélek a nyelvükön én mit mondjak neki?

Hogy az én szüleim a bőröd és amiatt mert nem beszélsz magyarul nem látnak szívesen?

Egy világ tört bennem össze🥺🥺🥺

Keresztanyum normális, sírva hívtam fel őt és ő neki is megvan a véleménye anyámékról, döbbenettel vette ezt és azt mondta hogy ő meg nagyapám nagyon szívesen megismerné őt

Mit tegyek?

nov. 2. 15:31
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Egy évet külföldön tanultam egyetemen, ott találkoztunk. Most hazajöttem mesterképzésre
nov. 2. 15:38
 2/26 anonim ***** válasza:
94%
Semmit, ne mutasd be. Feleségem rokonságát nem ismerem, esküvőre se jöttek el, soha nem lettem bemutatva. Mocskolnak mert elcsábítottam otthonról a lányukat, aki 31 éves volt mikor megismerkedtünk, én 32 voltam akkor. Pedig fehérek, magyarok vagyunk és ők is azok. Ez van. ha baj van másnál a toronyban, akkor azzal nem tudsz mit tenni.
nov. 2. 15:45
 3/26 anonim ***** válasza:
96%
Keresztanyuhoz kell vinni bemutatni,és igen , egyenesen megmondani a párodnak,hogy anyádék nem kíváncsiak rá. De ennyi, utána már szót sem érdemel a téma. Legyetek boldogok!
nov. 2. 15:47
 4/26 anonim ***** válasza:
81%
Ha fideszesek, menekülj, azok menthetetlenek sajnos. Kezdj új életet a pároddal, legyetek nagyon boldogok és ne is gondolj rájuk többet.
nov. 2. 16:21
 5/26 anonim ***** válasza:
96%
Én nem vinném haza ebben az esetben. De én se nagyon járnék haza. Ha a barátod szülei kérdeznek a szüleidről, csak mondj annyit, hogy nem jó a kapcsolatotok. Nem kell egyből kiteregetni a szennyest.
nov. 2. 16:23
 6/26 anonim ***** válasza:
37%
Mióta vagytok egyutt? Majd fél év múlva, ha még együtt lesztek felhozod a témát. Ha nem erdeklimoket, akkor annyi.
nov. 2. 16:36
 7/26 anonim ***** válasza:
36%
Hát úgy látszik, te szeretsz házhoz menni a pofonért, ha még ezek után is oda akarnád vinni ezt a srácot. xd
nov. 2. 16:44
 8/26 anonim ***** válasza:
26%

Ez egy annyira hergelő kamu szar.

Előkerült a toxic szülő, kapcsolat megszakítás, kormánypárt..kolbász méret faji gyűlőlet.. 👏👏👏

nov. 2. 17:29
 9/26 anonim ***** válasza:
68%
8as én azt vallom a lányom hozzon haza inkább egy fekete fiút mint egy Mihazánkost fújjjj....az nem lenne normális családba
nov. 2. 17:34
 10/26 anonim ***** válasza:
92%
Ha a szüleid idegengyűlölők, akkor minek erőlteted az ismerkedést? Élj boldogan és vigyél haza a szüleidhez idegeneket!
nov. 2. 17:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!