Nem vagyok hajlandó apám mellé beülni a kocsiba?
Sziasztok a helyzet a következő.
17 éves múltam, amióta az eszemet tudom, apám úgy vezet autót, hogy az valami nemnormális. 180-90el száguldozik, az utolsó pillanatban fékez, ha valaki lassan megy előtte direkt megy a s*ggébe, előzget ha kell ha nem, dudál villog stb..
mindig is féltem mellette. Valami csodával határos módon még soha nem volt balesete, sebesség miatt is talán csak 2-3alkalommal kapott büntit.
Nem tudom, hogy én vagyok egyre érzékenyebb, vagy ő nyomja egyre keményebben, de egyre jobban félek mellette. Már csomószor kértem szépen, hogy vezessen már normálisan, mert őt is féltem meg nyilván magamat is, de hiába.
Igyekszem elkerülni újabban hogy beüljek mellé, de sajnos néha muszáj. Már 2 napja volt egy kisebb összeveszésünk, de nem ért semmiből
Mi tévő legyek?:(
17L

válasza:

válasza:

válasza:46 válaszolo szerencsére nem magyarorszågon élünk.
45 voltam.

válasza:kedves kėrdező ,ha ugy száguldozik mint egy eszement.
vagy olyan mint 46 válaszolo akkor soha többet ne ülj be mellé.

válasza:23+
Az óra átállítás óta ugyan azon útvonalon 50 kph-ra csökkent az átlag sebességem, pedig csak annyi változott, hogy szürkületbe kell vezetni.
Az autó napi szintű statisztikát vezet, tehát ez egy konkrét tény.
A forgalom ugyan az, az autók többsége ugyan az. Szóval ez 2 dolgot jelenthet:
- Félnek a sötétben vezetni --> ideje lenne buszozniuk, mert veszélyeztetik mások életét!
- Nem látnak szürkületben --> ezt hívják farkasvakságnak, nem alkalmasak a vezetésre. És akik ide tartoznak 50-el száguldva a 90 helyett, nagyobb valószínűséggel ütnek el valakit az útszélén, mint azok akik látnak megfelelően és 90el haladnak. 2 falu között 90 a megengedett sebesség, 17-18 óra között simán biciklizhet haza felé egy kamasz is. Felénk az a jellemző, hogy sétálnak, a kis távolságok miatt.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!