Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám kitiltott az életéből?

Anyám kitiltott az életéből?

Figyelt kérdés
“Sziasztok!szeretném kikérni a véleményeteket, mert nagyon tanácstalan vagyok. Anyukám már 4 éve Angliában él, én pedig most Németországban vagyok már 3 éve. Úgy alakult, hogy mi is hazamentünk egy hétre, de nem költözni, csak a céges dolgainkat intézni. Anyukám is hazajött volna egy napra ugyanakkor, de mivel nekünk vissza kellett jönnünk egy héttel korábban, megírtam neki, hogy sajnos most nem fogunk tudni találkozni, de mindenképp bepótoljuk. Nagyon sajnálom, de fontos volt a cég miatt, mert elveszítettük volna a munkánkat, nem maradhattunk még egy hetet. Erre anyukám egy nagyon durva hangüzenetet hagyott nekem, hogy ha meghal, az az én lelkemen szárad, és szégyelljem magam. Ez még a finomabb része volt, de nagyon csúnyán beszélt velem, le is tiltott. Most nagyon rosszul érzem magam emiatt. Szerintetek mit tegyek? persze az más ha miattam jött volna haza 1 napra, de orvosi vizsgálatokra ment meg hajat csinálni meg rendbe tenni magát szóval nem csak én miattam ! De nagyon csúnyán beszélt velem!
nov. 5. 22:07
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
90%
Azt írod, hogy dokihoz jött, tudod, hogy miért? Nem lehet, hogy valami komoly baja van, azért reagált ilyen ingerülten? Ez persze nem jelenti azt, hogy normális volt a viselkedése...
nov. 5. 22:12
 2/25 A kérdező kommentje:
Igen száj tetoválásra ment ! Meg fogorvos
nov. 5. 22:15
 3/25 anonim ***** válasza:
74%
Felejtsd el, hogy volt anyád. Nem kár érte.
nov. 5. 22:39
 4/25 anonim ***** válasza:
85%
Ebben az esetben sajnálhatod, hogy lemaradtál az üresfejű anyádról idióta kacsaszájjal 😀
nov. 5. 22:47
 5/25 A kérdező kommentje:
Ez a nap kommentje :D igen megnézném :D
nov. 5. 22:52
 6/25 anonim ***** válasza:
80%
Örülj neki legalabb ártalmatlanna tette magat..hidd el en tudom h ido telik es a kezeden ujjaid nem eleg a tobbi leckere...kár lehet olan is ami vussza fordithatatlan akkor sirhatsz keso.meg megelozheted tiltsd ki te.
nov. 5. 23:21
 7/25 A kérdező kommentje:
Hat igen és most ír SMS-t de olyanokat hogy ha meglát egyszer szét fog verni meg vállalják felelősséget? Miért mert vissza Kelett jönnöm dolgozni! Úgy viselkedik, mintha nem is tudom mit tettem volna
nov. 5. 23:26
 8/25 anonim ***** válasza:
49%

Ilyen dolgot minden normális ember megért, főleg az ember anyja.

Majd talán lecsillapodik, te meg ne vedd magadra, mert nincs mit!

tegnapelőtt 07:13
 9/25 anonim ***** válasza:
0%
Idős? Lehet korai demencia, egyéb mentális gond.. ha csak 45 körül van, akkor meg menopauza, teljesen megkergülnek tőle a nők, ha nem szednek extra hormont.
tegnapelőtt 08:15
 10/25 anonim ***** válasza:
38%
Nem hiszem el, hogy ennek nem volt előzménye...
tegnapelőtt 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!