Mit lehet kezdeni anyámmal?

válasza:Gondolom nem azért vállalt gyereket, hogy onnantól élete végéig ápolja, és belegalydult.
Nálunk is kiderült nemrég, hogy talán sosem lesz önálló a gyerekem. Remélem az apja kitart mellettünk és nem fogok megbolondulni.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Olyan mintha összekeverne egy öregemberrel vagy nem tudom...
Nagyon gáz egyébként...
Semmit nem tudsz vele kezdeni, próbáld meg megszakítani ezt a förtelmes traumás kötődést...

válasza:Ugyanebben a cipőben járok...28 évesen már mankó, állandóan műtétek, orvosok.
Ennek ellenére találkoztam valakivel, képtelen voltam elhinni, hogy így is szeret, rajta is van mit ápolni, mentálisan és testileg is. Meg nem mondaná senki hogy bármi bajunk van külsőre...
Jövő héten összeköltözünk, én onnantól nem fogok anyámmal beszélni, elég rendbetenni az életem, ne húzzon le, te se hagyd!
Nem azt mondom hogy pasizz be (bár kórházban lehet ;)), de barátok, rokonok, barátnők nem tudnak szállást biztosítani? Ha van munkád, még jobb, ha nincs csak találsz egy home officeosat.
Amúgy ez érzelmileg nagyon megterhelő, nem elég hogy 70+osan jobban meg tud csinálni mindent, de hogy semmit sem érek...ortopéd, reumatológus is beszélt vele, nem érdekli.

válasza:

válasza:A testi fogyatékosság korlátait nem ismerem, de a lelki megnyomorítást sajnos igen, így azt teljesen átérzem. Amit leírsz, az bántalmazás, és érthető, hogy kiborulsz. Nem rajtad múlik, hogy ő megváltozike.
Amit tehetsz, az az, hogy magadat próbálod védeni: határokat húzni, minél több külső segítséget bevonni, és beszélni valakivel, aki támogat.
Biztosan nem vagy egyedül ezzel a helyzettel.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!