Mennyire vagytok kapcsolatban a szüleiddel? Milyen gyakran beszéltek, telefonáltok egymással ?

válasza:"Mégis ha felhívnám miről beszélgessünk?" Ez most komoly?
Valahogy úgy, mintha személyesen beszélgetnétek.
Megkérdezed, hogy van, meghallgatod a válaszát, és ő is kérdezz, te válaszolsz. De nem fontos kérdezz-feleleket játszani, magadtól is beszélhetsz magatokról, időjárásról, közlekedésről, napi örömökről, gondokról, akármiről, amiről emberek szoktak beszélgetni.
És igen, valószínűleg várja, hogy te is hívd már fel, ne csak mindig ő. Még azt hiheti, hogy nem is akarsz vele beszélgetni...

válasza:Én minden nap beszélek a szüleimmel, ha más nem, akkor írásban (Viber). Általában mondjuk napi egy 3-4 perces telefonbeszélgetés van.
Mégis miről? A szüleim, én meg a gyerekük vagyok, ismerjük egymást, szóval bármiről IS.

válasza:

válasza:Apámmal sose tartottam a kapcsolatot, megmondta hogy ne keressem. Nem kíváncsi rám (6 voltam amikor elváltak).
Anyámmal olyan 2 éve nem beszélek. Addig naponta többször hívott, elmondta kivel mi van, ki kivel kavar a környezetében, majd amikor szót kaptam volna akkor pont megèrkezett valahova/hívta valaki és rám nyomta. Sose tudtam vele beszélni igazán. Mindig csak hallgatóság voltam. Gyerek koromban is, ha pl mondtam volna mi volt a suliban akkor közbe vágott, "fogd már be a pofád! Nézem a reklámot"..
Hamarabb kellett volna kiiktatni az életemből.

válasza:

válasza:

válasza:Anyámmal nem beszélek már tizenéve - jó okom van rá, a költözésem után egyből megszakítottam a kapcsolatot vele.
Apámmal nagyon ritkán beszélek - rá "csak" haragszom, amiért máig asszisztál anyám érzelmi játszmáihoz és dühkitöréseihez.
Az egyetemista húgommal hol nagyon jóban vagyunk, hol látni sem akarjuk egymást :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!