Nálatok ez hogy megy?

Figyelt kérdés
Otthon fehérneműs/boxeralsós közlekedés belefér?

tegnapelőtt 16:26
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
52%
Nem.
tegnapelőtt 16:30
 2/29 babyboom567 ***** válasza:
61%
miért ne férne? Ahol apa anya gyerek/ek laknak együtt, ott miért ne férne bele? Nyilván egy mozaikcsaládban vagy kamaszokkal, vagy nagyszülőkkel/más rokonnal együtt lakva, már teljesen más kérdés.
tegnapelőtt 16:36
 3/29 anonim ***** válasza:
49%
Nem.
tegnapelőtt 16:38
 4/29 anonim ***** válasza:
94%
Alapesetben nem megszokott viselkedés, de szükség esetén néha nem probléma.
tegnapelőtt 16:39
 5/29 anonim ***** válasza:
57%

2

Azért mert mondjuk egy kamasz fiú nem feltétlenül akarja az anyját bugyiban és melltartót látni, ahogy egy apa se feltétlenül lesz boldog a fehérneműs lánya lattan

tegnapelőtt 16:41
 6/29 babyboom567 ***** válasza:
52%
Akkor olvasd újra amit írtam, a harmadik mondatban egyértelműen kiemeltem a kamasz szót.
tegnapelőtt 16:48
 7/29 anonim ***** válasza:
88%
4 éves a fiunk, nálunk még oké. Valamikor alsó tagozatos korban van szerintem a felső határa ennek - legalábbis a mi családunk szokása szerint. Van, ahol simán meztelenkednek egymás előtt, ez a családi norma, tudtommal ennek nem mutatható ki pszichológiai negatív hatása. Szóval hol mi a szokásos.
tegnapelőtt 17:00
 8/29 A kérdező kommentje:
Na és azzal mi a helyzet,hogy a fehérnemű ugyanannyit takar,mint a fürdőruha?
tegnapelőtt 17:09
 9/29 anonim ***** válasza:
76%

Mi a férjemmel HOSSZASAN akkor sem mászkáltunk fehérneműben egymás előtt, amikor még nem volt gyerek (nem, nem vagyunk prűdek), ezért fel sem merül, hogy én melltartóban a férjem pedig boxerben közlekedne a lakásban órákon keresztül. Nyári melegben is volt/van rajta egy vékony short, rajtam is + valami spagettipántos top, esetleg egy teljesen zárt sportmelltartó (ami kb. olyan, mint egy szoros hasat szabadon hagyó top.

Attól viszont ne legyen már perverznek kikiáltva a szülő, hogy a gyereke (még ha kamasz is) látja, amíg a fürdőből beslattyog a hálószobába fehérneműben vagy valami hasonló rövid interakció. Ugyanez a kérdés szokott lenni ellenkező nemű kamaszgyerekre vonatkoztatva: nyilván öcsémmel nem pucérkodtunk egymás előtt kamaszkor után, de egyikünk sem ájult el attól, ha a másikat meglátta alsóneműben valami hasonló szituban. És nem, nem fog ettől semmi szörnyűség történni a gyerek fejlődésében sem. Fordítva is: nem fogok patáliát csapni ha a kamasz fiamat meglátom boxerben, de rá fogok szólni ha esetleg azt tervezné, hogy órákat héderel a nappaliban egy szál alsóban.

Fürdőruha kérdés: az én fürdőruhám jóval többet takar, mint a fehérneműm, pont azért, mert vízparton mozgás közben nem szeretek azon aggódni, hogy félrecsúszik, mennyi látszik ki a mellemből, fenekemből stb. Nem, nem vagyok dagadt, kifejezetten jó alakom van, de fiatalon is inkább a testhezálló ruhákat részesítettem előnyben, nem a hasig dekoltált/p*náig felsliccelteket, ugyanezért, mert nem szerettem azt figyelni, hogy mikor csúszik el/libben fel, igazgatni, hogy minden a helyén legyen stb.)

tegnapelőtt 17:26
 10/29 anonim ***** válasza:
59%

"Na és azzal mi a helyzet,hogy a fehérnemű ugyanannyit takar,mint a fürdőruha?"

Fürdőruhában sem mászkálok otthon, ahogy pl pizsamában sem megyek utcára

tegnapelőtt 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!