Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámnak hogy mutassam be így...

Apámnak hogy mutassam be így majd a páromat?

Figyelt kérdés
családban van roma, ráadásul apám részéről. És a pasim roma, rendes dolgos családból való, rendes pali. Anyám elfogadja őket, apám nem igazán. Mit mondjak? Be kell majd mutatnom. Nekem jobban bejöttek mindig is mint a magyar srácok, amúgy volt már magyar barátom, az se volt neki szimpi. Szóval sztem mindegy neki, csak nagyon előítéletes apám van és nem akarom, hogy megbántsa a páromat.

ápr. 16. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
"Anyu, apu, a hétvégén elhoznám bemutatni nektek az új páromat. Xy a neve, x éves, ezzel meg azzal foglalkozik, roma származású. A hétvégén személyesen majd jobban megismeritek"
ápr. 16. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:
85%
Bemutatod, elötte a párodat felkészíted, hogy lehet, apád nem normálisan viselkedik, ha tényleg bántó lesz, amiket mond, felálltok és elmentek. Ennyi
ápr. 16. 14:59
 3/8 anonim válasza:
75%
Én nem mondanám hogy roma. Anya, apa bemutatom nektek Józsit a Kedvesemet... Ha sértegetik az neked is rossz lesz. Ilyenkor fel kell kelni, és el kell sétálni... Mert ha tűröd, akkor nem állsz ki mellette. A család adott, nem választás kérdése... A párkapcsolat két ember döntése
ápr. 16. 20:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg mielőtt bemutatod az apadnak ulj le vele beszelni mondd el hogy milyen szarmazasu,es mondj neki valami ilyesmit"Nem kerem hogy azonnal szeresd csak hogy normalisan viselkedj vele!" Mikor bwmutatod maradj egyszeru, termeszetes, ne hangsulyozd ki hogy roma. Inkabb hogy mivel foglalkozik,milyen ember.Parodnak meg mondd el előre mire szamithat,ne legyen neki varatlan!
ápr. 16. 21:47
 5/8 anonim ***** válasza:
52%

#4 "Tök mindegy az egész, Te vállalod vele a kapcsolatodat, talán még gyerek is lesz ebből, utána ha ott hagy benneteket másért, na az erős pofon lesz"

Ez származástól függetlenül erős pofon

ápr. 16. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:

Ebben mondjuk igazat adok neked.

4es voltam

ápr. 16. 22:25
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

Akkor mondjuk még erősebb pofon lenne ha a származás miatt jönne az Én előre megmondtam duma

Ebben meg Én adok neked igazat

Szóval a lényeg ezt valahogy az elején le kell tisztázni

ápr. 16. 22:33
 8/8 Darius- ***** válasza:
26%

Én sem hagynám, hogy a lányom akárkivel legyen. Kérdezd meg miért nem megfelelő. Ha rasszista az baj.

Ha tartósat akarsz, kutass a múltjában. A férfiak csapodárok. Nem hűségesek. Ha meglesz a szex, talán vége.

ápr. 16. 23:34

További kérdések:

Mit gondoltok egy ilyen anya fia szorosabb kapcsolatról?

Ahol vagyok a csoportvezető egy 46 éves férfi minden egyes nap bejön anyukája ebédidőben, hozza az ételest megterít neki, megmelegíti a mikróba az ebédet kitalál neki valamint mindig csomagol neki tízórai is

Miért szokás a szülőknek "pofára,, előítéletesnek lenni?

nem akarják megismerni az adott embert, rögtön külsőről vagy arról ítélnek mit hallottak róla, vagy kreállnak egy képet ami nem is igaz az adott emberről, az előtt ítélik, amielőtt meg ismerik. Nagyon undprító szokás szerintem. És nem csak szülők, mindenki csinálja,...

Ilyenkor mit kezdjek anyámmal?

Régóta sejtem, hogy anyumnak vannak a testképével kapcsolatos problémái, világéletemben mániákusan sportolt és sokszor ránk is ránk erőltetette a (szerintem) túlzottan egészséges étrendjét. Ezt úgy értem, hogy az édesség és különböző nasik a házunkba se tehették be a...

Jól gondolom, hogy egy apának sokkal könnyebb a feleségével, és a lányával, mint egy lánynak az apával+az anyával?

Azert gondolom ezt mert ugye az apa valasztotta a feleségét és a gyerekét/lányát is ő akarta. De ez fordítva nem igaz. A lány nem választotta meg se az apját se az anyját. Tehát az apa kapott 2 választott nőt is az életébe, még szerencsétlen gyerek csak egy akarat,...

Hová lehet elengedni egy 17 éves lányt?

Szeretném tudni, hogy ti hová engeditek a gyermeketeket, meddig lehet távol. Az esti szórakozásokra, balatoni kiruccanásokra ……gondolok. Nagyon izgultok a lányka távolléte alatt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!