Apámnak hogy mutassam be így majd a páromat?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#4 "Tök mindegy az egész, Te vállalod vele a kapcsolatodat, talán még gyerek is lesz ebből, utána ha ott hagy benneteket másért, na az erős pofon lesz"
Ez származástól függetlenül erős pofon

válasza:Ebben mondjuk igazat adok neked.
4es voltam

válasza:Akkor mondjuk még erősebb pofon lenne ha a származás miatt jönne az Én előre megmondtam duma
Ebben meg Én adok neked igazat
Szóval a lényeg ezt valahogy az elején le kell tisztázni

válasza:Én sem hagynám, hogy a lányom akárkivel legyen. Kérdezd meg miért nem megfelelő. Ha rasszista az baj.
Ha tartósat akarsz, kutass a múltjában. A férfiak csapodárok. Nem hűségesek. Ha meglesz a szex, talán vége.
További kérdések:
Ahol vagyok a csoportvezető egy 46 éves férfi minden egyes nap bejön anyukája ebédidőben, hozza az ételest megterít neki, megmelegíti a mikróba az ebédet kitalál neki valamint mindig csomagol neki tízórai is
nem akarják megismerni az adott embert, rögtön külsőről vagy arról ítélnek mit hallottak róla, vagy kreállnak egy képet ami nem is igaz az adott emberről, az előtt ítélik, amielőtt meg ismerik. Nagyon undprító szokás szerintem. És nem csak szülők, mindenki csinálja,...
Régóta sejtem, hogy anyumnak vannak a testképével kapcsolatos problémái, világéletemben mániákusan sportolt és sokszor ránk is ránk erőltetette a (szerintem) túlzottan egészséges étrendjét. Ezt úgy értem, hogy az édesség és különböző nasik a házunkba se tehették be a...
Azert gondolom ezt mert ugye az apa valasztotta a feleségét és a gyerekét/lányát is ő akarta. De ez fordítva nem igaz. A lány nem választotta meg se az apját se az anyját. Tehát az apa kapott 2 választott nőt is az életébe, még szerencsétlen gyerek csak egy akarat,...
Szeretném tudni, hogy ti hová engeditek a gyermeketeket, meddig lehet távol. Az esti szórakozásokra, balatoni kiruccanásokra ……gondolok. Nagyon izgultok a lányka távolléte alatt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!