Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha anyám felideg...

Mit csináljak ha anyám felidegesít?

Figyelt kérdés

Szerencsére manapság ritkábban van ilyen! Nyugodtan lecseszhet bárki aki itt van!

Egyszerűen elvette az önbizalmamat, kiszámíthatatlan személy!

Apámat meg engem is úgy kezel mint a Diegó kutyát! A kollegáinak meg a kurvelka barátnőinek megvesz mindent! Átakart menni egyik barátnőjének gyerekéhez, jó menjen! Nyalja körbe a kis Marcikának a seggét!

Azzal biztos 2x többet fog foglalkozni vele, mint velem!

Nem is csodálkozom ha a kollegái hülyének fognak nézni engem ha egyszer találkozzunk.

Költözzön hozzá leszarom!!!

A másik meg az egyik lány osztálytársamat szimpatizálja hogy biztos szerelmes belém, meg folyton kérdi vele mivan?

Ki nem szarja le nyald ki annak a k****nak is, hiszen egy szinten vannak!

Ennyi ami kijött belőlem! Bocsánat a káromkodásért meg a túlzott szidásért csak már nem bírom!

16f

ápr. 24. 21:27
1 2
 1/16 LuckyLevi ***** válasza:
91%
Nyugodj meg!
ápr. 24. 22:17
 2/16 anonim ***** válasza:
73%
Hát azon csodálkoznék nagyon, ha nem idegesítene fel, hiszen alapból idegbeteg vagy. De nyugi, még 2 év és elköltözhetsz, máris nem fog idegesíteni.
ápr. 25. 07:07
 3/16 anonim ***** válasza:
48%

Költözz el .

Tanulj Dolgozz és tartsd fennt magad egyszerre

Egyedül.

És akkor nem fog anyuci idegesíteni

Ha ez meg nem megy addig amíg a szülői házban laksz neked pofa lapos kuss a neved és azt csinálod amit a szülő mond mert Ő tartja el a szaros segged és Ő ad zabálnivalót a szádba . Ő mossa a szaros magömléses gatyád

ápr. 25. 08:54
 4/16 anonim ***** válasza:
86%
Oké, ki az a Diego kutya? Azt vágom hogy féltékeny vagy egy kisfiúra, ignorálsz egy lányt, na de mi a bajod a kutyával? Tudtad hogy nem körülötted forog a világ?
ápr. 25. 08:55
 5/16 anonim ***** válasza:
56%

#2#3: ez azért nem igaz így. Majdnem teljesen lényegtlen, hogy egy fiatal fiú a helyzethez illően feszült-e, vagy nem a helyzethez illően. Mert még ha nem is lenne igaza, akkor is előfordulhat hogy valamikor korábban éveken át tényleg megalázó módon volt tartva a családban, és azért fogyott ki mostanra a szavakból.

Elköltözni 18 évesen a 70-es évek NDK-jában lehetett egy bántalmamazott fiatal felnőttnek, de Magyaroszágon azóta összeomlott az állam, sőt már 90-ben is ,,elfelejtette'' az állam, hogy neki bármi felőssége lenne a néplakhtásban, a néplakhatást nem teremti meg magától a fogtündér és a mikulás, a ,,szabad'' piac meg segghülye a kiszolgáltatott rétegekkel való szakszerű bánásmódhoz, sőt általában a néplakhatáshoz is.

ápr. 25. 09:03
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Édesapád milyen, vele lehet elfogulatlanul beszélni? Vannak egyéb rokonok a családban, akik teljesen higgadtak, és akármit meg lehet beszélni velük?
ápr. 25. 09:08
 7/16 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, elhiszem hogy kib...ul irigy vagy a világra, meg sértett, de talán el kellene gondolkodni, hogy nem benned van-e a hiba.

Ja, az önkritika az nem megy, csak a kr-vázás, kurvinyek, seggnyalás és társai.

Miért várod el, hogy tiszteljenek, hogyha alpári módon beszélsz mindenkiről/mindenkivel? Mert momentán egy hisztis hülyegyerek szinten állsz.

ápr. 25. 10:57
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodjál meg és beszélgess anyáddal erről. Csak vele tudod helyrehozni, ami zavar téged. Már ha félretudod tenni a haragodat. Mindenkinek jobb lenne.
ápr. 25. 11:20
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"Majdnem teljesen lényegtlen, hogy egy fiatal fiú a helyzethez illően feszült-e, vagy nem a helyzethez illően. Mert még ha nem is lenne igaza, akkor is előfordulhat hogy valamikor korábban éveken át tényleg megalázó módon volt tartva a családban, és azért fogyott ki mostanra a szavakból."

Nem, nem mindegy. Ha így ír, akkor otthon is iyg kommunikál. Átlag kamasz nem egyszerű eset, nagyobb esély van arra, hogy anyu ideges a gyerek viselkedese miatt, mint arra, hogy anyu a probléma.

ápr. 25. 12:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért szerintem ti is irigyek, és idegvetegek lennétek ilyen anya mellett. A barátnőinek mindent megvesz, azok gyerekeinek a seggét kinyalja..

Nekem is ilyen volt anyám. Volt hogy együtt mentünk valahova egy barátnőjével és annak a gyerekével. Mindenkit meghívott anyám kajázni, kivéve engem. Kérdezte a barátnője hogy neki nem kell? (Olyan fejjel mintha valami kóbor kutyáról beszélne) Nem, kibírja hazáig..kb 7-8 voltam.

Mikulás csomagot vett mások kölykeinek, nekem nem. Lehetne sorolni.

Én nem csodálom hogy ilyen a kérdező. Majd akkor lesz csak jobb az életed, ha elköltözöl és megteheted hogy nem foglalkozol vele. Addig ki kell bírni. Ne sokat beszélj vele. Szard le mit mond. Távolodj el érzelmileg.

ápr. 25. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szörnyen idegesítő hogy anyam olyan jelzőket használ amitől fogalma sincs mit jelent. Mit csinaljak ha nem tudom elengedni a fülem mellett, ugy...

Példaul ma mondta hogy vigyem ki a szemetet és mondtam hogy meg nincs tele,kivisznem este hogy ne járkáljak kétszer, erre elkezdi hogy "de kétszínű vagy".Multkor mondta hogy főzzek ebédet en pedig mondtam hogy nagyon sok ennivaló van itthon (mindig kidobjuk) nincs...

Brutálisan felidegesítettek a szüleim, most mit csináljak?

Most 16 éves vagyok. Naggyából 3 évvel ezelőtt történhetett, hogy megállapodtam a szüleimmel abban, hogy minden héten 2 ezer forintot fogok kapni zsebpénznek Nos nekem mindig is egy erős laptop volt az álmom ami 400 ezer forintba került, ezért elhatároztam, hogy szép...

Mit csináljak most ha anyát nagyon felidegesítettem?

Kérlek segítsetek! Anyámnak nagyon tetszett egy fényképezőgép de erről én nem tudtam. Apám vett a családnak egy fényképezőt. De ezt szinte csak apa használta meg én. Anya ma megmondta hogy neki elege van ebből mert hogy ő akart fényképezni és apa csak a gyerekkora...

Állandóan felidegesítenek, mit csináljak?

Állandóan engem hibáztatnak MINDENÉRT. A laptopom magától elrepedt (igen, egy típushiba miatt, felhajtottam ahogy azt kell és elrepedt) és mondtam apámnak, hogy hogy jártam erre leugatott hogy nem vigyázok semmire, biztos hogy leejtettem meg ilyenek, pedig napi szinten...

Apámat felidegesítettem és nagyon megvert! Mit csináljak?

14 éves vagyok és veszekedtünk, mert elhagytam a telefonom és nem hagyta, hogy elmondjam hogy mi történt csak bele vágott mindig a mondatomban és azt mondtam neki, hogy te h.lye vagy és nagyon megvert, vérzett az orrom és a szám ,de nem akarta abba hagyni annyira...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!