Mit csináljak ha anyám felidegesít?
Szerencsére manapság ritkábban van ilyen! Nyugodtan lecseszhet bárki aki itt van!
Egyszerűen elvette az önbizalmamat, kiszámíthatatlan személy!
Apámat meg engem is úgy kezel mint a Diegó kutyát! A kollegáinak meg a kurvelka barátnőinek megvesz mindent! Átakart menni egyik barátnőjének gyerekéhez, jó menjen! Nyalja körbe a kis Marcikának a seggét!
Azzal biztos 2x többet fog foglalkozni vele, mint velem!
Nem is csodálkozom ha a kollegái hülyének fognak nézni engem ha egyszer találkozzunk.
Költözzön hozzá leszarom!!!
A másik meg az egyik lány osztálytársamat szimpatizálja hogy biztos szerelmes belém, meg folyton kérdi vele mivan?
Ki nem szarja le nyald ki annak a k****nak is, hiszen egy szinten vannak!
Ennyi ami kijött belőlem! Bocsánat a káromkodásért meg a túlzott szidásért csak már nem bírom!
16f

válasza:10
Az azért meg van, hogy attól, hogy a kérdező így látja, még egyáltalán nem biztos, hogy ez a valóság is?

válasza:Kedves kérdező, ha letudnád írni objektíven, konkrét példákkal, hogy pontosan mi a probléma azt megköszönnénk. Önmagában azzal, hogy anyukád jó barát, meglátogat egy ismerős kisgyereket meg érdeklődik a szerelmi életed felől, azzal semmi probléma nincs.
Azzal viszont van, hogy idegből lekurvázod az ismerőseidet. Egyelőre nekem és sokunknak úgy tűnik, hogy éretlen kamasz vagy, semmi más.
Tehát: mit jelent pontosan az, hogy elvette az önbizalmadat?

válasza:

válasza:Látom, erre is jönnek a Csernus-kommentelők
Én 10-essel értek egyet, nekem is szinte ugyanez a kapcsolatom az anyukámmal
Mások gyerekeit felmagasztalja, a sajátjaival meg úgy bánik mint a Diego-kutyával.
Mindig is utált engem és betegesen féltékeny az életemre -- nagyon durván toxic anyuka.
Költözz el otthonról és valahogyan próbálj meg saját lábra állni, mert az anyukád nem fog ebben téged támogatni!!!
Minden jót kívánok hozzá!

válasza:14
Még mindig nem tudjuk ki/mi az a Diego kutya.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Példaul ma mondta hogy vigyem ki a szemetet és mondtam hogy meg nincs tele,kivisznem este hogy ne járkáljak kétszer, erre elkezdi hogy "de kétszínű vagy".Multkor mondta hogy főzzek ebédet en pedig mondtam hogy nagyon sok ennivaló van itthon (mindig kidobjuk) nincs...
Most 16 éves vagyok. Naggyából 3 évvel ezelőtt történhetett, hogy megállapodtam a szüleimmel abban, hogy minden héten 2 ezer forintot fogok kapni zsebpénznek Nos nekem mindig is egy erős laptop volt az álmom ami 400 ezer forintba került, ezért elhatároztam, hogy szép...
Kérlek segítsetek! Anyámnak nagyon tetszett egy fényképezőgép de erről én nem tudtam. Apám vett a családnak egy fényképezőt. De ezt szinte csak apa használta meg én. Anya ma megmondta hogy neki elege van ebből mert hogy ő akart fényképezni és apa csak a gyerekkora...
Állandóan engem hibáztatnak MINDENÉRT. A laptopom magától elrepedt (igen, egy típushiba miatt, felhajtottam ahogy azt kell és elrepedt) és mondtam apámnak, hogy hogy jártam erre leugatott hogy nem vigyázok semmire, biztos hogy leejtettem meg ilyenek, pedig napi szinten...
14 éves vagyok és veszekedtünk, mert elhagytam a telefonom és nem hagyta, hogy elmondjam hogy mi történt csak bele vágott mindig a mondatomban és azt mondtam neki, hogy te h.lye vagy és nagyon megvert, vérzett az orrom és a szám ,de nem akarta abba hagyni annyira...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!