Miért kell ezt elviselnem?

válasza:"A pasinak viszont nem engednék. Raknám ki, mint macskát szrni,ha velem üvöltözne."
Az azért meg van, hogy az ingatlan az anyáé, nem a kérdezőé?

válasza:#12
Van bennem némi emberiség és tisztelet, hogy dugás közbe ha itthon vannak nem hangoskodok.

válasza:"azért meg van, hogy az ingatlan az anyáé, nem a kérdezőé?"
Jaaa, akkor lehet, bocsi. Nincs a neve a tullapon,akkor minden jött-ment azt csinál amit akar. Te is mosolyogsz mikor lehülyéznek az utcán,mert az közterület. Nem a tiéd,ott szabad 😄
Nem,ez nem így működik. A vendég tartsa tiszteletben az ottlakókat. Az ottlakóknak meg nem kell elviselnie,ha a vendég nem így tesz.

válasza:15
Te ki akartad dobni a pasit. A saját ingatlanodból kidobhatod, anyádéból nem. A pasi nem vendég, hanem az anyja partnere. Az ott lakoknak nem kell elviselni, nem kötelező a kerdezonek otthon élnie.

válasza:Mondjuk az kemény, hogy az itteni válaszolók szerint normális ez a helyzet. Ha együtt lakunk valakivel, csak tekintettel vagyunk a másikra. Oké egyszer-kétszer előfordul az ilyen helyzet, na de szerencsétlen lány ezerszer jelezte nekik, és azért is folytatják napi szinten. Azért bujkáljon a könyvtárban, meg aludjon fülhallgatóval, mert az anyja hangosan szexel minden alkalommal.
Vagy aki szerint helyes az anya viselkedése, az szintén elviselné napi szinten ezt a szüleitől? Kétlem.

válasza:www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Őt nem zavarja.
Tutira te lány vagy és amiatt zavar.

válasza:#18: Mert téged férfiként nem zavarna?
Milyen beteg emberek járnak fel ide???

válasza:17
Szerintem senki nem írta azt, hogy nem zavarná. Azt kellene megerteni, hogy az "Én házam az én váram", tehát ha az anyának így jó, akkor a kérdező sajna így járt. Neki nem tetszik a helyzet, akkor neki kell mennie. Az életben sokszor lesz olyan, hogy nem fog neki tetszeni valami és amíg nem áll az ő kontrollja alatt a helyzet, addig az egyetlen dolog a,it tenni tud ellene az az, ha kilep belőle. Ha q szomszéd gyerek ordít, vagy a szomszéd pár szexel hangosan azzal se tud mit kezdeni majd.
Kapcsolódó kérdések:
Igazából mindenbe, amibe tudok menekülök. Sport, munka, játék, kapcsolat. Csak ne kelljen itthon lenni vele. Nem veszi észre, de teljesen ellok magától a viselkedésével. Elegem van a folyamatos veszekedésekből. Rá megy az egészségemre, munkamra. Szerinte könnyebb őt...
Sziasztok! Nem tudom mit kellene tennem most. Az biztos, hogy amint érettségiztem, megyek itthonról, de az még 2 év legalább. Apám lenéz engem, nincs hozzám egy jó szava. Amint hazaér egyből kezdi, bármit is csinálok, mindenbe bele tud kötni. Folyamatosan azt hallom,...
A lényeg, hogy apám és anyám régóta nincsenek együtt, és kb 14 éve összeköltözött a nevelőanyámmal az apukám, egy idő után mi is jöttünk vele. Először minden jó volt és szép, de mikor megszületett a saját akkor gyermeke minden megváltozott, elkezdtünk teher lenni...
Meg hogy nincsenek barátaim max elfogadnak, vagy elviselnek? Csak már kezd nagyon zavarni :/
Nos, még 3 évig egyetemre járok. Egy félév majdnem 300ezer ft. Apukám fizeti. Ennek, meg annak, hogy otthon lakom, az a hátránya, hogy a szüleim nyomásban tartanak. Ha nem max pontos vagy akörüli zh-kat meg nem ötös-négyes vizsgákat írok, kiabálnak velem. Már gimiben...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!