Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell ezt elviselnem?

Miért kell ezt elviselnem?

Figyelt kérdés
Anyának van 3 hónapja egy palija. Azóta szinte mindennap csak azt hallom ahogy dugnak, és már nagyon elegem van hogy próbálok anyával beszélni erről hogy legyenek halkabbak mert én így nem tudok tanulni meg stb és idegesít, de erre annyit mondd hogy “bocs hogy boldog vagyok”. Ugyanúgy csinálta tovább. Próbáltam zenét hallgatni közbe, akkor le is nyugodtak. Volt hogy aludtam és nagyba az éjszaka közepén anyám nyögésére kelek fel (egy szintes ház, 2 szobával arrébb van a hálószobája), párnát húztam a fejemre és úgy aludtam el. Meg olyan is volt hogy korábban hazajöttem suliból és nem tudtam hogy anya pasija is itt van, és amikor benyitottam a bejárati ajtón azt látom hogy anya és a pasija ott dugnak. Annyira elkapott a hányinger hogy bevágtam az ajtót és a hátsó ajtón mentem be. Anyáék persze nem láttak semmit ebből. Aztán mikor benyitott a szobámba anya elkezdi “Te mikor értél haza?”. Mindegy a lényeg hogy már nem bírom elviselni ezt, ráadásul nem is nagyon kedvelem a pasit, mert nagyon lenéz és ordítozik velem apró hülyeségeken. Totál elkábítja anya fejét, és csak a pénzert van vele. Egyke vagyok és lány. Valami tanács?

ápr. 28. 12:59
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
87%

#20: Mondjuk gyönyörű egy anya ha ennyire nincs tekintettel a saját gyerekére. Még lassan a gyereket fogja kirakni, csak hogy ordítva szexelhessen.

Ja értem, ha valaki neve a tulajdonlapon szerepel (szülő esetében ez a normális mondjuk) akkor nem kell tekintettel lennie a többi ott lakóra. A te felfogásod is csodás. Gondolom hasonlóan viselkedsz a gyerekeiddel.

Egy másik fórumon több mint száz kommentet olvastam nemrég azzal kapcsolatban, hogy a gyereknek milyen traumát okoz ha rendszeresen hallja/látja szexelni a szüleit. Szerintem az ilyen elmebetegek inkább ne vállaljanak gyereket.

ápr. 28. 15:18
 22/51 anonim ***** válasza:
73%

20-asnak: ja az ő háza az ő vára. Értem. Te mit szólnál, ha az előszobába belépve azt látnád, hogy anyádat épp ott dugják?

Ti amúgy normálisak vagytok?

17 a fiam, szomszédos a szobánk és qrvára minden áthallatszik. Nagyon-nagyon szégyellném magam, ha a gyerek szóvá tenné, hogy ülvöltve kefélünk meg nyögünk mint az állatok és erre ébred éjjel.

Pedig a ház a mi tulajdonunk a férjemmel. És? Ez mióta releváns ebben a témában?

Ebben a nőben, de bennetek sincs semmiféle szemérem, empátia vagy tisztelet a másik felé.

ápr. 28. 15:34
 23/51 anonim ***** válasza:
87%

21,22

Nem írtam olyat, hogy ez lenne a helyes viselkedés, vagy hogy nem illene tekintettel lenni a többiekre. Azt írtam, joga van hozzá.

A gyerekem nagykorú, itthon lakik a párjával és a gyerekukkel. Hidd el, ők sosem hallottak bennünket szexelni, nekünk volt már hozzá szerencsénk. Nem, nem szóltunk, mert nem akartuk őket zavarba hozni. Az, hogy jogom van valamihez, még nem azt jelenti hogy élek is vele. Az empátia nem tudom hogy jön a kérdéshez. Attól, hogy együtt érez a kerdezovel az ember az anyja nem fog megváltozni. Tehát még mindig az q megoldás, hogy a kérdező változtat, mert neki nem felel meg egy helyzet, amit ő nem tud kontrollalni

ápr. 28. 15:40
 24/51 anonim ***** válasza:
86%

#23: Nincs joga senkinek ahhoz, hogy a gyereke előtt szexeljen. Akár tulajdonos, akár nem.

Akkor én ha tulajdonos vagyok, iszonyat szexpartikat rendezek egyszerre több emberrel, aztán szarok rá ha a gyerekem épp hazajön, vagy nem tud aludni. Hiszen az én házam, az én váram!

Attól viselkedni kell és alkalmazkodni, mert a neved a tulajdonilapon szerepel. Milyen elbszott gondolkodás ez?

ápr. 28. 15:46
 25/51 anonim ***** válasza:
53%
Nem rád értettem. De ettől függetlenül nagyon gáz az anyuka.
ápr. 28. 15:47
 26/51 anonim ***** válasza:
83%

"Nincs joga senkinek ahhoz, hogy a gyereke előtt szexeljen. Akár tulajdonos, akár nem."

Ez mondjuk totál egyértelmű. Ugye az is, hogy a kérdező anyja nem a gyerek előtt szexelt, hanem a nappaliban, amikor a gyereke nem volt otthon, csupán a kérdező korábban ért haza?

ápr. 28. 15:49
 27/51 anonim ***** válasza:
75%

Persze, jogában áll a nappaliban kefélni. Nem vitás. Csak a nyomorult gyerek meg nem érhet haza 10 előtt, nehogy olyat lásson, amit nagyon nem szeretett volna, mert gyorsabban beért a vonata.

Komolyan nem értem, hogy jut felnőtt nőnek, anyának! eszébe ilyesmi. Akkor hagyja belül a kulcsot, ha a konyhakövön akar szexelni és max összekapja magát, beengedi a gyereket ha úgy alakul. De hogy ennek nem adnék esélyt, hogy ilyen helyzetben találjon, az biztos.

ápr. 28. 15:53
 28/51 anonim ***** válasza:
66%
#26: Húha, igaz ez felmenti az anyukát. Az mit számít, hogy napi szinten csinálja ezt az ocsmányságot a gyerek füle hallatára. Aki többször jelezte neki, hogy zavarja és undorodik az egésztől. Ha nekem csak egyszer jelezne ilyet a gyerekem, borzasztóan szégyellném magam. Nemhogy még direkt csinálnám tovább.
ápr. 28. 15:54
 29/51 anonim ***** válasza:
23%
15-ös: az illetö az ANYA vendége, nem a gyereké, ha egyáltalán vendégnek tekinti és nem a párjának. A gyereknek semmi beleszólása, hogy az anyjához ki jön és meddig van ott.
ápr. 28. 15:54
 30/51 anonim ***** válasza:
24%

27

Tehát te csak éjjel, a hálószobában zárt ajtó mögött szexelsz. Soha nem volt még olyan, hogy haza értetek délben a pároddal és ebéd helyett egymásnak estetek a konyhaban, hiszen a gyerek úgyis suliban van négyig.

ápr. 28. 15:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Elviselnétek egy olyan anyát aki mindenből veszekedést generál és hisztizik?

Igazából mindenbe, amibe tudok menekülök. Sport, munka, játék, kapcsolat. Csak ne kelljen itthon lenni vele. Nem veszi észre, de teljesen ellok magától a viselkedésével. Elegem van a folyamatos veszekedésekből. Rá megy az egészségemre, munkamra. Szerinte könnyebb őt...

Utálom apámat, hogy kéne elviselnem a dolgait? 17/l

Sziasztok! Nem tudom mit kellene tennem most. Az biztos, hogy amint érettségiztem, megyek itthonról, de az még 2 év legalább. Apám lenéz engem, nincs hozzám egy jó szava. Amint hazaér egyből kezdi, bármit is csinálok, mindenbe bele tud kötni. Folyamatosan azt hallom,...

Hogy kéne ezt elviselnem? (Lelki bántalmazás)

A lényeg, hogy apám és anyám régóta nincsenek együtt, és kb 14 éve összeköltözött a nevelőanyámmal az apukám, egy idő után mi is jöttünk vele. Először minden jó volt és szép, de mikor megszületett a saját akkor gyermeke minden megváltozott, elkezdtünk teher lenni...

A szüleim miért mondják hogy mindenki más jobb nálam?

Meg hogy nincsenek barátaim max elfogadnak, vagy elviselnek? Csak már kezd nagyon zavarni :/

Ti elviselnétek még 3 év félelmet, megfelelési kényszerbe beleroskadást, vagy nehezen, de kilépnétek?

Nos, még 3 évig egyetemre járok. Egy félév majdnem 300ezer ft. Apukám fizeti. Ennek, meg annak, hogy otthon lakom, az a hátránya, hogy a szüleim nyomásban tartanak. Ha nem max pontos vagy akörüli zh-kat meg nem ötös-négyes vizsgákat írok, kiabálnak velem. Már gimiben...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!