Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell ezt elviselnem?

Miért kell ezt elviselnem?

Figyelt kérdés
Anyának van 3 hónapja egy palija. Azóta szinte mindennap csak azt hallom ahogy dugnak, és már nagyon elegem van hogy próbálok anyával beszélni erről hogy legyenek halkabbak mert én így nem tudok tanulni meg stb és idegesít, de erre annyit mondd hogy “bocs hogy boldog vagyok”. Ugyanúgy csinálta tovább. Próbáltam zenét hallgatni közbe, akkor le is nyugodtak. Volt hogy aludtam és nagyba az éjszaka közepén anyám nyögésére kelek fel (egy szintes ház, 2 szobával arrébb van a hálószobája), párnát húztam a fejemre és úgy aludtam el. Meg olyan is volt hogy korábban hazajöttem suliból és nem tudtam hogy anya pasija is itt van, és amikor benyitottam a bejárati ajtón azt látom hogy anya és a pasija ott dugnak. Annyira elkapott a hányinger hogy bevágtam az ajtót és a hátsó ajtón mentem be. Anyáék persze nem láttak semmit ebből. Aztán mikor benyitott a szobámba anya elkezdi “Te mikor értél haza?”. Mindegy a lényeg hogy már nem bírom elviselni ezt, ráadásul nem is nagyon kedvelem a pasit, mert nagyon lenéz és ordítozik velem apró hülyeségeken. Totál elkábítja anya fejét, és csak a pénzert van vele. Egyke vagyok és lány. Valami tanács?

ápr. 28. 12:59
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
74%
#38: Nézd te így a szüleid szex közben. Beteg állat!
ápr. 28. 16:30
 42/51 anonim ***** válasza:
74%

Tehát megjön az uraság,megdöngeti anyut majd kivonul a szobából és ordít a lányával. Mindezt 3 hónap ismeretség után.

Sem a pasi sem anya nem normális. Értelmes férfi nem így él, értelmes nő nem foglalkozik ilyen hapsival. Értelmes emberek meg nem bólogatnak erre és nem magyarázzák a bizonyítványt. De hát ki honnan jött ügye. Nyilván itt már sokakra rácsapta az ajtót a gyereke egy életre.

ápr. 28. 16:32
 43/51 anonim ***** válasza:
62%

Vicces, amikor írjátok mennyi traumatizált gyerek van. Na azok a gyerekek felnőnek és azokból lesznek azok a szülők, akiket ti szidtok vagy mondjátok milyen betegek. Azok a szülők ugyanúgy tovább adják a saját gyereküknek.

Ez a ok és okozat tipikus példája és a körforgás.

ápr. 28. 16:33
 44/51 anonim ***** válasza:
84%
#43: Teljesen igazad van! Ezért kéne normálisan viselkedni szülőként, hogy a gyerek ne ezt a viselkedést tartsa normálisnak.
ápr. 28. 16:34
 45/51 anonim ***** válasza:
69%
Számomra is nonszensz,hogy a saját családját, gyerekét nem tiszteli valaki. Hogy előtérbe helyezi a friss kapcsolatát a gyerekkel szemben.Ki mond ilyet a gyerekeinek az otthonukra ,ahol felnőttek,hogy nem a övék is? Hogy tud felnőtt ember ennyire kretén lenni?
ápr. 28. 16:46
 46/51 anonim ***** válasza:
81%
#43 és ezek a felnőttek panaszkodnak, hogy nem lát szívesen a gyerekem, tanácsot adnék hogy nevelje a sajátját de nem akarja elfogadni, utál a menyem-vejem.
ápr. 28. 16:49
 47/51 Darius- ***** válasza:
0%
Ámen
ápr. 28. 18:00
 48/51 anonim ***** válasza:
21%
Ez csak a teganpi "szőrös undorító véglény" anyám új pasija - hiszimarcsi újabb kérdése.
ápr. 30. 10:32
 49/51 anonim válasza:
0%
Tán nem kéne otthon lakj már. Vagy állj bd te is hozzájuk! Van fülhallgató. Hülye3,14a vagy aki féltékeny.
máj. 1. 05:25
 50/51 anonim ***** válasza:
0%
Tehát éjszaka ne szexeljenk, mert hátha felébred a gyerek a nyögésre. Ha ébren van a szobájában, akkor pláne ne, mert meghallja. Ha meg elment otthonról, akkor azért ne, hátha elõbb hazaér... Mikor lehet akkor nemi életet élni a szülõnek?
máj. 1. 10:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Elviselnétek egy olyan anyát aki mindenből veszekedést generál és hisztizik?

Igazából mindenbe, amibe tudok menekülök. Sport, munka, játék, kapcsolat. Csak ne kelljen itthon lenni vele. Nem veszi észre, de teljesen ellok magától a viselkedésével. Elegem van a folyamatos veszekedésekből. Rá megy az egészségemre, munkamra. Szerinte könnyebb őt...

Utálom apámat, hogy kéne elviselnem a dolgait? 17/l

Sziasztok! Nem tudom mit kellene tennem most. Az biztos, hogy amint érettségiztem, megyek itthonról, de az még 2 év legalább. Apám lenéz engem, nincs hozzám egy jó szava. Amint hazaér egyből kezdi, bármit is csinálok, mindenbe bele tud kötni. Folyamatosan azt hallom,...

Hogy kéne ezt elviselnem? (Lelki bántalmazás)

A lényeg, hogy apám és anyám régóta nincsenek együtt, és kb 14 éve összeköltözött a nevelőanyámmal az apukám, egy idő után mi is jöttünk vele. Először minden jó volt és szép, de mikor megszületett a saját akkor gyermeke minden megváltozott, elkezdtünk teher lenni...

A szüleim miért mondják hogy mindenki más jobb nálam?

Meg hogy nincsenek barátaim max elfogadnak, vagy elviselnek? Csak már kezd nagyon zavarni :/

Ti elviselnétek még 3 év félelmet, megfelelési kényszerbe beleroskadást, vagy nehezen, de kilépnétek?

Nos, még 3 évig egyetemre járok. Egy félév majdnem 300ezer ft. Apukám fizeti. Ennek, meg annak, hogy otthon lakom, az a hátránya, hogy a szüleim nyomásban tartanak. Ha nem max pontos vagy akörüli zh-kat meg nem ötös-négyes vizsgákat írok, kiabálnak velem. Már gimiben...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!