Mit tegyek, ha annyira idegesít néha az apukám, hogy sírógörcsöt kapok?

válasza:

válasza:Költözz el! Vagy ha még korod miatt nem teheted, akkor amikor már teheted! Tudom, te attól még szereted, meg minden..Elhiszem. De lehet valakit távolról is szeretni. De nem kötelező együttélni. Van akivel nem is lehet.
Ha ő ilyen, akkor ilyen is marad.

válasza:Vagyis próbál közös időt tölteni veled, mikor azt látja, hogy alapvetően nem csinálsz semmit.
Az én apám kb 10 éves koromtól le sem sz@rt, tesómmal abszolút nem foglalkozott, pedig egy házban éltünk... Én örültem volna a közös programoknak, de ez én vagyok. Nyílván ennyi infóból nem lehet igazából véleményt alkotni, de értékelhetnéd a próbálkozásait. A kamaszkor minden családban feszült és problémás korszak.

válasza:Gondolom szeretne időt tölteni veled. Üljetek le, beszéljétek át ezt a dolgot. Nyugodtan mondd el neki az ezzel kapcsolatos érzéseidet.
Értesd meg vele, hogy szívesen töltesz vele időt, de nem random, amikor ő kitalálja és te éppen bele vagy merülve valamibe.
Egyeztessenek, találjatok ki előre megtervezett közös programokat, ne véletlenszerűen akarom rángatni.
És nem bántásból, Kérdező, de azért veled sincs minden rendben. Elhiszem, hogy zavar és idegesít ez a viselkedés, de nem normális, hogy emiatt "sírógörcsöt" kapj, bármennyire érzékeny alkat is vagy. Ez így ilyen formában erős túlreagálás a részedről.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
vagy csak simán el van kényeztetve?
Egy dolog büszkének lenni a gyermekünkre, de Edina és Albertó rendesen kihasználják a gyerekeiket pár plusz kattintásért. Rubint Rékához tudom hasonlítani, max kezdő szintű.
érdekes nyáron a 40 fokot meg bírom...
Anyám ugrik a szép fiúkra és egy incidens miatt muszáj volt a páromnak az anyámnak írnia üzenetben. (depressziós hangulatom van stb, ez másik téma). Anyám évek óta külföldön dolgozik és képes hónapokon keresztül egyáltalán még a pofámat sem látni. Nagyon ritkán ír,...
Mikor beújítottam azzal az ötlettel, hogy telefont szeretnék egyből jött a hümmögés-hammogás, hogy nem tervezett ilyen drága ajándékot, ezért nem biztos, hogy megkapom. Nem tudom, hogyan hogyan se végül megkaptam a telefont. Ma elmentünk vásárolni, hogy anyu vesz...
Ma apám gépénél voltam,és megnéztem az előzményeit,mert egy képet kerestem magamról,és láttam hogy meleg srácokkal beszélget,és olyanokat ír nekik,hogy : "Nem vagyok független,van családom,de szívesen térdelnék neked,és aládfeküdnék,stb.." Én hányingert...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!