Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek gáz avagy sem ha...

Szerintetek gáz avagy sem ha valaki folyton a saját gyerekét dicséri, hogy annál nincs "szebb és jobb és okosabb és blabla..." a világon?

Figyelt kérdés

jún. 3. 05:08
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
82%
Ha FOLYTON, akkor probléma, ha GYAKRAN, akkor természetes
jún. 3. 07:14
 2/28 anonim ***** válasza:
55%
Az, főleg hogy általában az ilyennek olyan hülye a gyereke, mint a s3gg, és még ronda is.
jún. 3. 07:31
 3/28 A kérdező kommentje:
2/2 Ment a pacsi! Pontosan. :D Ezt már nem is akartam írni. Vagy 30 éves két büfédiplomával nulla bedolgozott munkaidővel, mert sz@r is dolgozni ám. Vagy ha még kisebb a gyerek na az meg a halálom..."már akkor látszik mekkora tehetség".:D
jún. 3. 07:39
 4/28 anonim ***** válasza:
73%
Nem tartom gáznak. Büszke rá, szereti, ennyi. NEKI bizony ő a legszebb, legokosabb. Általában azt zavarja az ilyesmi, akit soha nem dicsértek a szülei.
jún. 3. 08:10
 5/28 A kérdező kommentje:
4es et baromság...vagy inkább akinek nem folyton magamat fényezem a természete?
jún. 3. 08:17
 6/28 anonim ***** válasza:
83%
Jaja, csak baromság lehet, ha nem értesz egyet vele. Fényezés meg nem az fogja magát, akit a szülei dicsernek, hanem az, aki alapból beképzelt. Pl a 2. szépnek és okosnak tartja magát, ahogy te is el vagy szállva rendesen magadtól a 3. válaszod alapján.
jún. 3. 08:21
 7/28 anonim ***** válasza:
82%
Az, hogy egy szülö elfogult a gyerekével szemben, még érthetö, az, hogy TE AZT HISZED MAGADRÓL, hogy te vagy a legokosabb, te vagy a mérce mások számára, na EZ AZ, ami RETTENTÖ GÁZ!
jún. 3. 08:30
 8/28 anonim ***** válasza:
12%

3 vagy amikor már a harmadik büfé szakot végzi nappalin, mert nem akar dolgozni és a szülők eltartják amíg tanul. Büszkék rá, olyan okos a gyerek mint a Titkok könyvtárosa ☠️

Inkább a tiktok könyvtárosa, anglisztika meg mi egyéb végzettségekkel..

jún. 3. 08:41
 9/28 anonim ***** válasza:
20%
Az enyém tényleg gyönyörű, még idegenek is megdícsérik és csodálkoznak milyen formás pofija van. Ezek tények és nem elfogultság. Remélem okos fiù lesz 😇
jún. 3. 08:43
 10/28 anonim ***** válasza:
89%
Hála az égnek az én szüleim nem voltak elfogultak. Nem voltam se a legszebb se a legokosabb gyerek. De nem is hiányzott, hogy agyba főbe dícsérjenek. Nyilván ha volt okuk megdícsértek, de ennyi. Cserébe nem is lettem egy énközpontú beképzelt valaki, és még Vendéglátóipari Főiskolát is sikerült elvégeznem. A kedves 9esnek meg üzenem, hogy nagyon sok idegen megdícsér sok idegen gyereket,ebben semmi rendkívüli nincs.
jún. 3. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Ovis gyerekedet hogyan győzöd meg, hogy szép a rajza/színezése, ha látja, hogy másoké szebb?

Tehát értelmes gyerek, felismeri, hogy ő kimegy a vonalból, más nem, te meg az óvónő meg tökéletesen tudtok színezni. Mit mondasz neki, ha azt mondja az övé nem szép, nem elég jó?

Érzi úgy még valaki hogy miután gyereke lett ő maga szebb lett?

Sok negatívat olvasni, hogy utánna hízás, striák, hajritkulás stb alakul ki. Én magam elég hiú vagyok, így próbáltam ezek ellen tenni. Úgy gondolom a genetikán is nagyon sok múlik. Furcsa ezt mondani, de sokkal több önbizalmam van mióta gyerekem van és a testem is...

Miért van az, hogy a 3 gyerekes testverem sokkal szebb, vekonyabb, jobb haziasszony mint en?

Raadasul mi egy kisebb lakasban lakunk, egy gyerekunk van csak. Hozza jar heti 1x fixen egy takaritono, eleinte azt hittem itt a titok, de nem, mert az, hogy o hetente 1x letorli a port es kivasal, nem igazan akkora segitseg, mert a gyerekek utan minden nap...

Mit szóltok egy olyan szülőhöz, aki verseng a gyerekével?

Anya a lánya szépségével verseng, és szebb akar lenni a lányánál... Miért tesz ilyet?

Akiknek van gyereke, őszintén, nem bántok máshogy a gyereketekkel csak azért, mert szebb vagy "csúnyább" a másiknál?

Nekem nincs gyerekem, de elgondolkodtam a következőn. Néha igen nagy különbség van a testvérek külseje között. Előfordul, hogy az egyik kifejezetten helyes, szép, míg a másik sokkal kevésbé jó külső adottságokkal rendelkezik. Hogyan állnak ehhez a szülők?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!