Szerintetek gáz avagy sem ha valaki folyton a saját gyerekét dicséri, hogy annál nincs "szebb és jobb és okosabb és blabla..." a világon?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:3 vagy amikor már a harmadik büfé szakot végzi nappalin, mert nem akar dolgozni és a szülők eltartják amíg tanul. Büszkék rá, olyan okos a gyerek mint a Titkok könyvtárosa ☠️
Inkább a tiktok könyvtárosa, anglisztika meg mi egyéb végzettségekkel..

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tehát értelmes gyerek, felismeri, hogy ő kimegy a vonalból, más nem, te meg az óvónő meg tökéletesen tudtok színezni. Mit mondasz neki, ha azt mondja az övé nem szép, nem elég jó?
Sok negatívat olvasni, hogy utánna hízás, striák, hajritkulás stb alakul ki. Én magam elég hiú vagyok, így próbáltam ezek ellen tenni. Úgy gondolom a genetikán is nagyon sok múlik. Furcsa ezt mondani, de sokkal több önbizalmam van mióta gyerekem van és a testem is...
Raadasul mi egy kisebb lakasban lakunk, egy gyerekunk van csak. Hozza jar heti 1x fixen egy takaritono, eleinte azt hittem itt a titok, de nem, mert az, hogy o hetente 1x letorli a port es kivasal, nem igazan akkora segitseg, mert a gyerekek utan minden nap...
Anya a lánya szépségével verseng, és szebb akar lenni a lányánál... Miért tesz ilyet?
Nekem nincs gyerekem, de elgondolkodtam a következőn. Néha igen nagy különbség van a testvérek külseje között. Előfordul, hogy az egyik kifejezetten helyes, szép, míg a másik sokkal kevésbé jó külső adottságokkal rendelkezik. Hogyan állnak ehhez a szülők?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!