Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám sokszor készít reggelit...

Apám sokszor készít reggelit hétköznap is, már reggelre ott a tojás, szalonna stb az asztalon. Mindenkinek csinál. Vagy bundáskenyér stb. Akkor én luxusban élek ha rendszeresen csinál apám reggelit mire felkelek?

Figyelt kérdés
nagykorú vagyok, de mostanában, régebben is, de mostanában nagyon sok kaját készít. Állandóan azt akarja hogy egyen a család.(: Vékony vagyok rám fér, de másnál is van hogy az egyik szülő mindig készít előre reggelit?

jún. 3. 08:55
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
és egy csomo édességet is mindig haza hord a családnak(:
jún. 3. 08:56
 2/29 A kérdező kommentje:
meg van nálunk álltalában 3 féle kaja ebédre, ez durva.
jún. 3. 08:59
 3/29 anonim ***** válasza:
80%
A gondoskodással, etetéssel fejezi ki a szeretetét. Ez a "szeretetnyelve".
jún. 3. 09:32
 4/29 anonim ***** válasza:
27%
Nem, nálunk nem esznek. Napfénnyel táplálkoznak.
jún. 3. 09:40
 5/29 anonim ***** válasza:
92%

Most mi a kérdés tulajdonképpen?

Igen, másnál is van, hogy valamelyik szülő szeret főzni és mindig csinál kaját. Máshol meg nem. Ahány ház, annyi szokás.

Nyilván ha a család ennek örül, és ő is élvezi, akkor tök jó, jófej dolog tőle. Gondolom, te is kiveszed a részed a háztartásből, ahogy az fair. Ha szeretnéd kifejezni, hogy mennyire értékeled ezt, akkor vegyél neki valamit, aminek örülne, vagy ölelgesd meg, és mondd el, milyen szuper apuka.

Azt továbbra se értem, mi volt a kérdés lényege :D

jún. 3. 10:12
 6/29 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem is ezzel fejezi ki a szeretetét. Én is szoktam ételt készíteni amikor időm engedi a családomnak (szüleimnek, testvéreimnek).
jún. 3. 10:14
 7/29 anonim ***** válasza:
94%

nem, nálunk nem várt terített asztal reggel, és igen sokaknak ez luxus

élvezd ki, becsüld meg

jún. 3. 10:52
 8/29 anonim ***** válasza:
82%

Majd, ha lesz családod, te is add meg nekik ezt a luxust.

Nálunk nagyanyám még így csinálta: nagyon jó érzés volt a bundáskenyér illatára ébredni.

jún. 3. 11:49
 9/29 anonim ***** válasza:
92%
Mi a kérdés?
jún. 3. 11:56
 10/29 anonim válasza:
0%
vagy csak csalja anyukádat és így akar jó férj, jó apa lenni(:
jún. 3. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Van itt olyan, akinek különleges, nem hétköznapi a kapcsolata a gyermekével? Elsősorban pozitív értelemben

Gondolok itt valamilyen fura szokásra, rutinra, de tényleg bármi szóbajöhet, aki szeretne, írhat privátban is. Én is anyukaként írok, egy lányom van akit egyedül nevelek.

Hogyan tudnám lezárni a múltamat? Hogyan tudnám elfelejteni anyámat? (A "szakemberek" nem segítettek, ezért inkább a hétköznapi emberektől kérek tanácsot)

Nem szeretem anyámat. Sajnos így van. Túl a 30-on egyre inkább érlelődik bennem ez az érzés, egyszerűen nem vagyok képes szeretni őt, nem tudok rá szeretettel gondolni, közömbös nekem, egyszerűen nem tudom lezárni a múltat, a sok sebet amit hagyott rajtam és a...

Mit csinálnátok, ha az egyetemista gyereketek nem akarna hétköznap üzenetben beszélni veled?

Kb havi egyszer jár haza, feleslegesnek tartja, hogy minden nap, minden másnap chateljetek, egyszerűen nincs mit mondani, neki bőven elég, ha hétvégén videohívásoztok egyet, meg ha van valami, akkor írtok egymásnak. Csak ez a minden napi szia - szia - mizu? - semmi,...

Hogyan tudod kezelni gyakorlatban, hétköznapokban, ha több rokonod is irígy rád?

Rengetegszer adtam esélyt közeli rokonoknak, hogy barátságosan viselkedek velük, rengeteget segítek otthon (ingyen), kedves vagyok, s sokszor provokálnak engem veszekedésre, irígységükről is beszélnek. Minthogy régóta nem velük lakom, emiatt nem is nagyon tudják, hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!