Miért van olyan szülő, aki nem akarja, hogy a gyereke anyagilag önálló, független legyen?

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azoktól kérdezem ezt főleg akiknek ilyen szülei vannak: segít mindenbe, anyagilag támogat, ott van amikor szükséged van rá kivéve akkor ha lelkileg/érzelmileg kell támogatni. Amikor lelkileg mély ponton vagy, nem hogy nem segít hanem még téged hibaztat, vagy pont akkor...
Az egész rokonság engem szid, és ha az utcán találkozunk akkor is japom a beszólásokat. Mindketten a 70-es éveikben járnak, én külön élek. És most kértek volna tőlem 150 ezer forintot hogy ki tudják fizetni a számlákat és ki tudják váltani a gyógyszereiket amit én...
Néha kérnek pénzt tőlem, akkor szoktam adni. Ha pedig valamiért nem akarok, akkor mindig azt hozzák fel, hogy úgyis az ő lakásukban lakom ingyen. Szóval nemet nem mondhatok sosem, ha kérnek. Nem együtt lakunk, ők másik városban laknak.
19 éves vagyok 5. éves technikumi tanuló informatika szakon. A szüleim külön élnek és így a testvéremmel édesanyámnál lakunk. Anyagilag nagyon nehezen jövünk ki, az albérlet árának emelésének hatására leginkább semennyire. Havonta legalább még 100.000ft kéne ahhoz hogy...
Nekem nagyon odaadó szüleim vannak, mindig is spóroltak hogy mindent megadjanak testvéreimnek és nekem. Amióta nyugdíjasok lettek többször volt hogy 500.000-1.000.000 ft-ot szétosztottak közöttünk (3 testvér) és hiába próbáltam nekik viszonozni nem engedik. Páromtól a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!