Most őszintén, miért fizetnek be sokan buszos utazásra ami több mint egy napig tart, mikor még anyagilag sem jönnek ki jobban, sőt?
Életemben kétszer voltam így, még kamaszként Görögországban
Anyamek nézték ki katalógusból
Akkor még nem utaztam, azt hittem hogy biztos sokkal olcsóbb
Ez már 18-15 éve volt
De ma már Görögországba egy Wizzair jegy fillérekbe kerül és 2 óra alatt kint vagy, nem kell több mint egy napig szenvedni egy buszon
Mikor odaértünk olyan voltam mint egy mosott szaros felmosórongy... már elnézést
Anyámék múlt héten utaztak el megint így megint Görögországba, gondolom megint sartiba, vagy vmilyen más prolibb részre...
Mivel az anyám is nagyon csóró családból jön, meg egész életében havi 300-ért dolgozott, meg a palija is csóró és az anyjánál lakik, ez így beléjük van építve hogy a repülő eszükbe sem jut, hanem képesek egy napig rohadni egy buszon mert az biztos olcsóbb?
Én nem, nem fél a repulestol az anyám, mert vittem már el Párizsba és semmi baja nem volt, sőt élvezte hogy repülhet...
Hogy képesek az emberek busszal menni ennyire messze?

válasza:Azért a fillérekbe kerül, meg a két óra alatt kint vagy egy kicsit túlzás. A repülőtérre ki kell jutni indulás előtt 2órával, (nagyon minimum 1),meg ha mondjuk Pécsről mész akkor az kb még 3óra, a kinti repülőtérről is be kell jutni a településre, szálláhelyre. Ez még mindig jobb, mint a busz, de azért nem 2 óra. Buszon sokkal több dolgot tudsz vinni, ha a repülőre poggyászokat viszel, akkor könnyen elszalad az ár, illetve ha olcsó jegyet veszel, az időpontok is korlátozttak. Repülő indulása módosulhat, akkor neked kell a szállást valahogy elintézni, meg ilyenek.
Vannak akik félnek a repüléstől, esetleg a buszos utazástól azt várják, hogy útközben is nézelődnek, az is élmény. Én egyszer voltam Velencében busszal, többet nem megyek.

válasza:

válasza:

válasza:Azért mert nincs mindenkinek autója vagy nincs olyan műszaki állapotban.
Nincs vele semmi gond.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Azt is tegyük hozzá, hogy 18 évvel ezelőtt valóban sokkal drágább volt a repülés, mint bármelyik másik közlekedési mód.
A 2000-es években kezdett számottevően csökkenni az ára
Kapcsolódó kérdések:
Ez nem egy kormánytól függ, ennek világpolitikai, világpiaci okai vannak.
Mind látjuk, hogy elszálltak az árak, szóval mindent összeszámolva, hónapra lebontva azért baromi draga lett kocsit fenntartani. Egyrészt meg kell venni, lecserélni (ez legyen havi 45 ezer, amit félre kellene folyamatosan tenni rá), szerelés (havi 20), tankolás (havi...
A testvérem aki szeret lehúzni,ő követeli tőlem hogy legyek a kezese,én nem fogok neki semmit aláírni,ti hogy gondoljátok?
Rám elég furàn néznek.Mintha alap lenne,hogy a szüleim eltartanak.Az ismerettsègi körömben is mindenkinek van valami hátszele.Az én családom természetesnek veszi,hogy felnőtt ember vagyok, tartsam el magam,illetve,még ők szoktak kérni kis alamizsna pènzt.Eddig dolgoztam,most nem tudom mi lesz. 21L
Puncs így, puncs úgy, milliószor látom itt ezt a kérdést. Az ide írogató ismerkedési problémákkal küzdő pasik többsége elég csóró, miért foglalkoznak akkor ennyit ezzel az oldallal?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!