Mit csináljak, ha összevesztem a szüleimmel, hogy én nem akarok klímát a szobámba?

válasza:Jó én megértem a kérdezőt is.
Nálunk jelenleg van 2 klíma de a párom, az apukajuk, akar még kettőt a gyerekek szobájába is. És én is ellenzem. Mert minek?
De már nem vitatkozom. Fel szereljuk, aztán ha be lesz kapcsolva be lesz, ha meg nem, akkor nem. Ennyi.
Mondjuk kérdező azért gondolj bele, innentől már csak melegebb nyarak lesznek elméletileg. Aztán csukott ajtónál nem igen megy be hozzád is a hideg. Talán még jól jöhet. Köszönd meg a szüleidnek.

válasza:Nem értem, hogy miért ellenzed. Ideális esetben egyszer elköltözöl onnan, nem lesz az a te szobád a végtelenségig. Pár év múlva valószínűleg az infláció miatt drágább lesz a beszerelési költsége, úgyhogy ne bassz ki a szüleiddel
Max nem kapcsolod be amíg ott laksz

válasza:

válasza:Max nem kapcsolod be, probléma megoldva.
Ha meg mégis egyszer olyan meleg lenne,hogy nem bírod, akkor legalább nem kell nyitott ajtónál létezned a szobában, ha nem akarsz hőgutát kapni, hanem lesz magánszférád.

válasza:

válasza:Az a baj, hogy a léted is környezetszennyező. Már a születésed pillanatától kezdve. A természet megszámlálhatatlan élő elemét pusztítottuk el eddig is csak azzal, hogy túlterjeszkedésünkkel megmérgeztük és/vagy elraboltuk élőhelyüket. Ezt nem lehet jóvátenni egy kicsit kevesebb energiafogyasztással. Ugye tudod, hogy az összes North Face cuccod is kőolajból van?
Te hol kezdenéd az emberiség lélekszámának pár milliárddal való természetharmonikus szintre csökkentését?
Kezdenéd mondjuk magaddal?

válasza:

válasza:Vizsgáltasd ki magad, mert az nem normális, hogy ezen veszekedsz velük.
Az ő pénzükön, az ő ingatlanukban történik a beszerelés. Az életminőségedet nem rontja a beszerelés.
Aztán, hogy használod-e, az már a te dolgod.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy Szeged melletti városban élünk, mind a ketten itt nőttünk fel, itt vannak a családjaink, barátaink. Neki van az előző házasságából egy 16 éves lánya, akit mindig is sajátomként szerettem, apja helyett apja voltam. Ő most kitalálta, hogy Bécsben szeretne majd...
Nem fért ki, de vannak nem tetsző reakcióik is, amikre szintén nehéz megmondani hogy problémásnak találom őket, mert szintén kötekedésnek, szájalásnak vennék. Én vagyok a nő, és a férjem is látja ezeket a problémákat, csak ő leszarja, nem veszi a lelkére, én meg igen.
Itt volt a párom és mondta hogy lesz a barátjáéknak esküvője amire mondtam hogy biztos hogy nem megyek el. Anya meg apa meg lecseszett hogy milyen bunkó vagyok miért nem megyek ennyit igazán megtehetnék. Azért nem megyek mert ismerem már őket. Igaz hogy gyerekkori...
folyton isznak, sokat is velem is kiabálnak, de már unom nagyon 23 éves vagyok, épp végeztem az iskolával de magammal nem tudok még mit kezdeni unom őket nagyon annyira megutáltatják magukat, hogy később se foglalkoznék velük
Én is dolgozok ő is. Amikor otthon vagyok pihenni szeretnék és nem a háztartással foglalkozni.. Köszönöm a válaszokat! 30N
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!