17 éves gyereknek illik megnézni néha a telefonját ? Vagy igaza van ha kiakad ?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:17 évesen max akkor, ha a gyerek drogozik, rendszeresen lóg az iskolából, illegális dolgokba keveredik stb stb.
A szimpla magánbeszélgetéseihez miért gondolod, hogy közöd van? Ez olyan, mintha beszélne valakivel, te meg odaállsz, kihallgatod és számon kéred.

válasza:

válasza:További kérdések:
Már egy éve történt, volt időm feldolgozni az elvesztését, de a temetésen még nagyon magam alatt voltam, így mostanáig nem foglalkoztam vele. Apám temetésén részt vett egy egyértelműen meleg, nagyon nőies férfi, akit én még sosem láttam, és nagyon hangosan sírt. Utána...
Egy undorító ember, hihetetlen önző, baromi házsártos, gonosz ember, anyámat terrorban tartja, nem mehet el egyedül sehova, mibenkivel ordibál, mindenkit támad, egyszerűen nem lehet elviselni...hihetetlen megkönnyebbülés lenne a halála számomra, számunkra...
Jogilag a helyzet, hogy tulajdonos vagyok, de ők mindketten haszonélvezők, ez az adásvételnél így lett lepapírozva direkt. Pár éve élek itt, amúgy nyugalomban, tehát nem járnak szüleim ide, semmi probléma nem volt eddig ezzel kapcsolatban. Viszont lett egy komoly...
Elegem van belőlük. Mindketten absztinensek aki esetleg nem tudná ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem isznak egy korty alkoholt se soha és ezt akarják nekem is mindenáron lenyomni a torkomon. És már ezt egyre nehezebben viselem. Már ez eljutott oda nálam, hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!