Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 17 éves gyereknek illik...

17 éves gyereknek illik megnézni néha a telefonját ? Vagy igaza van ha kiakad ?

Figyelt kérdés
júl. 17. 16:32
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
17 éves a lányom . Ma csak belenéztem és elég érdekes beszélgetést láttam . Megkérdeztem tőle volt e barátja és azt mondta igen de csak elvileg online beszéltek . Ez mint anya kicsit fáj nem mond el nekem ilyen dolgokat .Nagyon csúnyán nekem esett hogy nincs erre jogom stb . Mostanában ezeket megkapom semmit nem akkar elmondani . Ezt kezd nagyon rosszul érinteni 😭
júl. 17. 16:35
 2/25 A kérdező kommentje:
Nagyon tiszteletlen tudd lenni ilyenkor . Alapjáraton sosincs gond vele de nagyon bántó tudd lenni Ilyenkor ez nagyon megvisel hogy ezt kapom tőle .
júl. 17. 16:37
 3/25 anonim ***** válasza:
82%
Az ilyen kérdéseknél erősen felmerül a kamukérdés gyanúja. Ha nem kamu, akkor nagy baj van a kérdezővel ...
júl. 17. 16:39
 4/25 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
júl. 17. 16:51
 5/25 anonim ***** válasza:
72%
Hol voltál 17 évig?
júl. 17. 17:19
 6/25 anonim ***** válasza:
64%
Anno az én gyerekem 8 evesen kapott mobilt és lett Facebook-ja -külföldre költöztünk, amiatt tartottam lényegesnek mindkettőt. Az egyik feltétel az volt, hogy bele nézhetek a beszelgeteseibe és megnézhetem kik az ismerősei. Tudtam a jelszavát is. A bele nézés konkrétan azt jelentette, hogy néha megkertem, mutassa meg, kivel beszélget, de a beszelgetest magát sosem néztem meg. Mindenkinek kell a privát szféra
júl. 17. 17:20
 7/25 anonim ***** válasza:
92%
Nem kellett volna megnézni, helyénvaló volt a reakciója.
júl. 17. 17:20
 8/25 anonim ***** válasza:
84%

17 évesen max akkor, ha a gyerek drogozik, rendszeresen lóg az iskolából, illegális dolgokba keveredik stb stb.

A szimpla magánbeszélgetéseihez miért gondolod, hogy közöd van? Ez olyan, mintha beszélne valakivel, te meg odaállsz, kihallgatod és számon kéred.

júl. 17. 17:51
 9/25 anonim ***** válasza:
68%
17eves miért most jutott eszedbe átnézni miért nem 10-13evesen? Jogosan akadt ki
júl. 17. 18:06
 10/25 anonim ***** válasza:
73%
Azért remélem a kezét már nem fogod meg mikor át kell mennie a zebrán. Ne viccelj már, 17 éves már majdnem felnőtt, milyen "gyerek" - ről beszélsz?? 14 évesen már javában fiúkkal chateltem én is, ha megtudtam volna hogy anyám belenéz a beszélgetéseimbe biztos hogy soha többet nem avattam volna bele a dolgaimba, ez instant bizalomvesztés és kész. Jogos volt a kiakadása, irdatlanul tapintatlan voltál!
júl. 17. 18:08
1 2 3

További kérdések:

Egy meleg férfi hangosan sírt apám temetésén?

Már egy éve történt, volt időm feldolgozni az elvesztését, de a temetésen még nagyon magam alatt voltam, így mostanáig nem foglalkoztam vele. Apám temetésén részt vett egy egyértelműen meleg, nagyon nőies férfi, akit én még sosem láttam, és nagyon hangosan sírt. Utána...

Nagyon elitélendő ha apám halálát várom és ha meghal akkor abszolút nem leszek szomorú?

Egy undorító ember, hihetetlen önző, baromi házsártos, gonosz ember, anyámat terrorban tartja, nem mehet el egyedül sehova, mibenkivel ordibál, mindenkit támad, egyszerűen nem lehet elviselni...hihetetlen megkönnyebbülés lenne a halála számomra, számunkra...

Ha a szüleim vettek nekem lakást, és abban élek, beleszólhatnak hogy ki költözik hozzám?

Jogilag a helyzet, hogy tulajdonos vagyok, de ők mindketten haszonélvezők, ez az adásvételnél így lett lepapírozva direkt. Pár éve élek itt, amúgy nyugalomban, tehát nem járnak szüleim ide, semmi probléma nem volt eddig ezzel kapcsolatban. Viszont lett egy komoly...

Hogyan tudnám kezelni ezt amíg el nem költözöm a szüleimtől a francba és megszakítok velük minden kapcsolatot? 17.f

Elegem van belőlük. Mindketten absztinensek aki esetleg nem tudná ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem isznak egy korty alkoholt se soha és ezt akarják nekem is mindenáron lenyomni a torkomon. És már ezt egyre nehezebben viselem. Már ez eljutott oda nálam, hogy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!