Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell ezért kitagadni...

Miért kell ezért kitagadni engem? 26.f

Figyelt kérdés

Úgy döntöttem, hogy nem a hazámból nőket keresni hanem Thaiföldről valamilyen közvetítőn vagy akár én kimegyek és keresek valakit akit hazahozok és vele fogom tovább vinni a jövőmet miután nagyon alaposan megvizsgáltam és ennek baromi egyszerű oka van.

A Magyar nők a Maslow piramis nagyjából közepén helyezkednek el amíg egy Thaiföldi az alján van ergo sokkal könnyebben ki tudom elégíteni a vágyait mert olyan környezetből jött. Az ő szükséglete kimerül annyiban, hogy kap enni, fedél van feje felett és meleg van a lakásban és ezért teljesen alád fogja vetni magát olyan szinten ahogyan egy magyar sosem tenné.

És igen én inkább erre az útra akarok lépni és nem akarok egy magyarral azon cseszekedni, hogy ez nem jó neki az nem jó neki és ez a folyamatosan a jóval nagyobb vágyakat kielégíteni ha van egy olyan út is ha valaki akkor is bocsánatot kér tőlem ha nincs is igazam.

A családom teljesen kiborult és azt mondják, hogy ilyen lusta emberrel még nem találkoztak, hogy semmi küzdeni akarás nincsen bennem, hogy megmutassam, hogy van bennem ennél több.

Szerintem meg semmi szükség nincs a nehezebbik utat választani a magánéletben ha már ezt a munkavilágában megtettem és vállalok ott mindent csak, hogy jobb életet teremtsek magamnak

júl. 25. 18:12
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
97%
Finoman fogalmazok:azért mert idióta vagy.
júl. 25. 18:27
 2/64 A kérdező kommentje:
Tehát nem dönthetem el, hogy nem kell nekem magyar?
júl. 25. 18:28
 3/64 anonim ***** válasza:
97%
De, eldöntheted. A probléma nem az, hogy neked "nem kell magyar" , hanem az, hogy te kb egy néma rabszolgát akarsz
júl. 25. 18:30
 4/64 anonim ***** válasza:
96%
Remélem ez a poszt csak rossz kategóriában van és csak egy vicc?!!!
júl. 25. 18:39
 5/64 A kérdező kommentje:
Hát most ne haragudj de rabszolgának definiálni egy olyan nőt aki egy normális lakásban él, nincsen verve, megkap minden ellátást és emellett kapna még némi pénzt tőlem is amit magára költhet az nagyon messze van a rabszolga fogalmától. Pontosan erről beszéltem amikor azt mondom, hogy a magyar a Maslow piramis középfelső kategóriájában található meg míg a Thaiföldi az alján.
júl. 25. 18:43
 6/64 anonim ***** válasza:
97%
Te nem lusta vagy, hanem egy okádék szar, aki kihasználna egy hátrányos helyzetű nőt és gyakorlatilag prostitúcióra kényszeríted (mert az, hogy szexért, házimunkáért cserébe lakhat nálad meg ehet és amúgy kuss a neve és azért is kérjen bocsánatot, hogy él, bizony az és abból is a legalja fajta).
júl. 25. 18:43
 7/64 anonim ***** válasza:
97%
neked nem feleség kell hanem csicska
júl. 25. 18:44
 8/64 anonim ***** válasza:
7%

Én teljesen megértelek. Sehova nem kell menj csak egy nemzetközi társkeresőre. Szerinted miért van olyan sok bevándorló nyugaton? Így kezdődött.

Én sokáig beszélgettem egy harmadik országbeli lánnyal és távkapcsolatban többet tudott nyújtani, mint egy magyar lány.

Engem itthon csak kihasználnak és még több pénz, meg elrabolja az időm...stb

Ha arra gondolsz, hogy alap megélhetés megfelelő neki és Te vagy a fontos, figyel rád és kedveskedik, akkor az igaz.

De a szomszéd nem fog jó szemmel nézni rád.

júl. 25. 18:45
 9/64 A kérdező kommentje:

Értem tehát ez a prostitúció szerinted:

Én: Szia ha gondolod lehetnénk egy pár Magyarországon, én gondoskodni fogok rólad és megkapsz mindent és egyértelmű javulás lesz az életedben persze csak ha szeretnéd.

Ő: Úristen boldogan megyek veled Magyarországra mikor indul a legközelebbi gép?

Ez neked a prostitúcióra kényszerítés?🤣🤣🤣

Egyébként meg hol mondtam olyat, hogy kérjen bocsánatot azért is, hogy él? Azt mondtam, hogy olyan a TERMÉSZETE, hogy akkor is bocsánatot kér ha igaza van

júl. 25. 18:52
 10/64 A kérdező kommentje:

Ha jogilag meg tudod érvelni, hogy ez mitől prostitúció akkor el fogom fogadni.

Addig nem

júl. 25. 18:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Hogy értessük meg a fiunkkal, hogy nem neki volt igaza, és ezért nem fogjuk kitagadni az unokatestvérét?

Sajnos volt egy balhé a fiam és a nővérem fia között. Az unokaöcsém egy jóval idősebb nővel van együtt már több mint 1 éve (ő 29, a barátnője 41), amiért érthető módon sok kritikát kapnak. Az unokaöcsém rendszerint elhallgatta ezeket,nem nagyon látszott hogy érdekelné....

Egy szülőnek joga van kitagadni a gyereket az örökségből, mert meleg?

Nagynéném szerint igen. Szerinte azt a pénzt a szülő kereste meg, és azt csinálhat vele amit akar. Ha el akarja utazni, elutazza vagy mindenét ráiratja az új házastársára. Akkor is joga lenne kitagadni, ha a gyerek szandált hord zoknival vagy nem borotválja a lábát.

Szerintetek milyen érzés ha valakit kitagadnak a családjából , mert valami rosszat csinált?

Én szerencsére nem voltam ilyen helyzetbe, de még bele gondnolni is rossz milyen érzés lehet..

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!