60 eves vagyok. Egy lelki roncs. 90 éves, Edesanyamat látom el. Tudom, már késő, tönkretette az egész életemet.Mas, is járt így? Nem hagyom magára ennyi idosen
Ami izgalmas: pontosan tudom, hogy milyen csapdában éltem le az egész életemet. Szégyen tudom
Aki érti ezt, volt ilyen helyzetben, ki lehet gyógyulni egy ilyen lelki terrorbol? Meg most is mindennap szid, pöcs kondiaz es kritizál!

válasza:

válasza:

válasza:Ennyi idősen tele vagy rigolyákkal, és beképzelésekkel. Ezeket kell kiölni önmagadból. Vannak jó pszichológiai fejlesztő könyvek, olvass el néhányat, vagy vannak hangos könyv appok, csak ne a tömörített verziókat hallgasd, hanem az eredetiket. Jegyzeteld ki a technikákat, megoldásokat magadnak,
aztán alkalmazd.
Sok okosság van bennük, nekem a chat gpt ajánlott könyveket, mert szorongó kötődő vagyok mint kiderült, és sokat kattogtam mindenen. Nekem elég volt 2 könyv ami rávilágított a problémáimra így 40 évesen. Én tudtam alkalmazni a technikákat, ha te nem tudod, akkor szakember segítségre lesz szükséged.

válasza:3+
Megszüntetni nem tudtam, nem is lehet, de jól tudom kontrolálni, amitől altató nélkül is tudok aludni, napközben sem kattogok feleslegesen, amitől szinte elmúlt az állandó stressz.

válasza:"pontosan tudom, hogy milyen csapdában éltem le az egész életemet. Szégyen tudom."
Nem szégyen.
Vagy ha az, akkor nem a te szegyened.

válasza:

válasza:Ki lehet - és hogyha most azonnal felfüggeszted a kapcsolatot és elhúzol onnét, akkor esetleg lesz még tíz jó éved.
Nem lesz, amúgy.
Én huszonkét éves korom óta nem beszélek anyámmal; harminc múltam, de máig nem dolgoztam fel teljesen az engem ért bántalmazást. A tesóm ugyanebben a cipőben jár, ő is nemsoká költözik.
De anyánk egy életre tönkretett minket.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az apám is nagyon rossz ember, az iskolákban kiközösítettek és bántalmaztak a szó összes formájában és soha nem segített nekem, hogy átmehessek másikba vagy valami. Mindenki sajnálja őt, hogy milyen nehéz lehet neki, de én vagyok az egyetlen akit sajnálni kéne…
Csakhogy, ez nem a kórház igazgatók vagy más egészségügyi dolgozó hibája! A fidesz kormány és orbán + pintér ténykedésének a hozadéka!
Hazudnak és, ha számon kértem őket, hazudnak tovább és kijátszanak.
Lecsúsztam a nyelvvizsga írásbeli részéről 1 ponttal, a szüleim nagyon mérgesek én pedig nagyon kivagyok. A szóbeli részt már tavasszal megcsináltam, akkor nem lett túl jó az írásbelim, most viszont majdnem meglett...1 ponttal csúsztam le (Telc-en voltam) Teljesen...
Apámmal mndíg is külön éltünk. Kb 1 éve a mamám (anyukám anyukája) összeveszett apámmal. (3-an élümk együtt és apám sosem segített nekünk semmiben, ez volt a vita kezdete és hogy anyámat a mama ellen uszította hogy ő sosem szerette). Nos a mamám és apám közti...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!