Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülő előtt a lány a párjával?

Szülő előtt a lány a párjával?

Figyelt kérdés
Majdnem 17 vagyok és van egy párom, de itthon mindig lecsesznek azért ha nagyon ölelkezünk vagy ilyesmi a hugaim előtt. Ez releváls? Tekintve hogy a párommal barmikor a rendelkezésükre állunk. Akár ha a szüleim vagy hugaim kérnek valamit. Előre köszönöm a válaszokat.

aug. 30. 06:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%

Mármint számodra az a természetesen, hogy amikor rágerjedsz a párodra, abban a pillanatban nekiesel, akárhol is vagytok? Ilyet a nyulak csinálnak kb.

Az, hogy bármikor segítesz, ha kérnek valamit, nem függ össze azzal, hogy bunkóság mások előtt belemászni a párod szájába.

Amúgy nem tudom, mit akartál kérdezni tulajdonképpen, a "releváNs" jelentése (nem releváls) ugyanis "meghatározó, lényeges".

aug. 30. 06:58
 2/20 anonim ***** válasza:
6%

Hány évesek a húgaid? Gyerekek előtt nem szokás enyelegni.

Nem hibáztatlak érte! Én is voltam tini.

17 voltam, mikor az akkori barátnőmmel leültünk a veszprémi plázában és smároltunk.

Egy néni ült az óvodás unokájával a mellettünk lévő padon és megbotránkozva mondta: "Hát még ilyet! Ezt nem egy gyerek előtt kéne csinálni!😡".

Aztán duzzogva elmentek.🤣

Ez még 2010 - ben volt.

aug. 30. 07:12
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem teszünk ilyet. Nem írtam hogy tennénk ilyet. Kérdezz akkor, vagy ne válaszolj
aug. 30. 07:15
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nos, értem már, mi a probléma, a kérdező az imént ezt a kedves üzenetet küldte privátban:

"Mi lenne ha mashol bunkoskodnal f.aszkalap?"

Ha otthon is így viselkedsz, ne csodálkozz, hogy a szüleid nincsenek elragadtatva tőled.

aug. 30. 07:16
 5/20 A kérdező kommentje:
Boldogan válaszolok neked itt is. Nem tudsz rólam semmit. Nem tudod pontosan miért írtam ki a kérdést és úgy tűnik azt se tudod hogy mit kérdeztem pontosan. Elmondom neked akkor a lenyeget hogy felfogd mi bajom. Itthon vagyok es minden ugy csjnalok ahogy anyameknak jo, folyton az en nevem hangik a lakasban hogy csinaljam ezt meg azt, es meghozza nem is megyek sehova csak a paromhoz meg dolgozni. Egyik nap meg kedvesen kikerik a velemenyem masodik nap meg hulye csicska vagyok es paracsoljak hogy menjek a konyhaba. Igenylik hogy nyitva legyen az ajtom de igen is oda szoktam menni a paromhoz es megölelem szorosabban mert szeretem es megtesz értem mindent hogy boldog legyek. Feltettem egy kérdés, valszeg az en hiám hogy nem fejtettem ki elégge. Többet kérlek ne írj. Nincs szükségem rád.
aug. 30. 07:28
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

nem a releváns a megfelelő szó

és más gondok vannak itt, ha a szitu valós

aug. 30. 07:57
 7/20 anonim ***** válasza:
95%
Annyit ölelkezzetek otthon nyílt színen, amennyit azt a szüleid is teszik. A többit tegyétek kettesben, vagy máshol. Minden családban máshol van a határ. Amúgy tinikor múltával, a legtöbb ember ezt már maga is úgy érzi, hogy nem tartozok másokra.
aug. 30. 08:37
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy otthon bármit csak te csinálsz, még nem ölelkezünk nyilvánosan, mert nem kíváncsiak rá. Pont.
aug. 30. 10:36
 9/20 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, én felnőtt nő vagyok, szóval nyugodtan megtehetném, hogy a szüleim előtt ölelkezek a férjemmel meg fogdossuk egymást, mégsem teszem, mert nem vagyok bunkó segg.

Te miért csinálod? Annyira nem bírod kivárni, hogy kettesben maradjatok, vagy mi? Nem kell csodálkozni, hogy a szüleid lecs.sznek érte.

Amúgy nyugi, senkit sem érdekel, hogy ti épp egymás szájában vagytok a pasiddal, nem kell nyilvánosan csinálni.

aug. 30. 12:02
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
hát itt mindenki hülye csak a kérdező a helikopter xD
aug. 30. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Csak én nem értem miért van a pároknál hogy az egyik tagjuk mindig átmegy ilyen hogy is mondjam nyámnyilába vagy gyerekesbe valahányszor látja vagy...

Hülyén tettem fel a kérdést de van erre 2 példám,hogy érthető legyen.Adott hugom aki alapból egy viszonylag komoly ember viszont ha a párja ott van vele akkor rögtön átmegy ilyen gyerekes majdnem gagyogós valamibe és úgy beszél pl:Most nyem akajok menni.Menjünk inkább...

Szerintetek normális az, ha egy lány azért szakít a párjával, mert ő nem szeretne bentre macskát vagy más állatot?

Szakított nemrég velem a barátnőm, mert egy ponton felhoztam neki, hogy én szeretem, ha bent van egy állat. Szeretem az állatokat, de a lakásban nem szívesen viselem el őket, mert szaguk van, kárt csinálhatnak, hullik a szőrük, stb. Ráadásul allergiás is vagyok a...

Elengednétek a 16 éves fiatokat ebben az esetben a nővérével és a párjával nyaralni?

Most mennek nyaralni a balatonra és felmerült hogy a fiam is elmenne velük.Alapvetően elengednénk csak elég félelmetesen vezet a lányom párja és őszintén szólva kicsit féltjük.Egyszer ültünk be mellé amikor hazavitt minket egy lakodalomból de azalatt a pár km alatt is...

Mielőtt a 19 éves nagylányod összeköltözik a párjával, mire tanítod, mire készíted fel, hogy helyt tudjon állni a háztartásban és párként?

Nyáron érettségizett, augusztusban öasszeköltöznek, lányom ősztől nappali rendű tanfolyamra fog járni, gyakorlatilag ugyanolyan időbeosztással, mint középiskolában. Másfél óra lesz oda-vissza a napi utazása. A kedvese már dolgozik. Lányomnak tehát új szerepkörben kell feltalálnia magát.

Van, akinek jobb lett a kapcsolata a párjával, mint még a kapcsolatuk elején? Szerelmesebbek lettek, boldogabbak?

A párommal kicsit válságos lett a kapcsolatunk, több veszekedés. Szeretjük egymást, de már nem annyira, talán megszokás lett, egyhangú a kapcsolatunk. Szeretnénk helyre hozni a kapcsolatunkat. Amúgy együtt élünk. tippeket szeretnék, mit tehetnék, hogy boldogők...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!