Szülő előtt a lány a párjával?

válasza:Mármint számodra az a természetesen, hogy amikor rágerjedsz a párodra, abban a pillanatban nekiesel, akárhol is vagytok? Ilyet a nyulak csinálnak kb.
Az, hogy bármikor segítesz, ha kérnek valamit, nem függ össze azzal, hogy bunkóság mások előtt belemászni a párod szájába.
Amúgy nem tudom, mit akartál kérdezni tulajdonképpen, a "releváNs" jelentése (nem releváls) ugyanis "meghatározó, lényeges".

válasza:Hány évesek a húgaid? Gyerekek előtt nem szokás enyelegni.
Nem hibáztatlak érte! Én is voltam tini.
17 voltam, mikor az akkori barátnőmmel leültünk a veszprémi plázában és smároltunk.
Egy néni ült az óvodás unokájával a mellettünk lévő padon és megbotránkozva mondta: "Hát még ilyet! Ezt nem egy gyerek előtt kéne csinálni!😡".
Aztán duzzogva elmentek.🤣
Ez még 2010 - ben volt.

válasza:Nos, értem már, mi a probléma, a kérdező az imént ezt a kedves üzenetet küldte privátban:
"Mi lenne ha mashol bunkoskodnal f.aszkalap?"
Ha otthon is így viselkedsz, ne csodálkozz, hogy a szüleid nincsenek elragadtatva tőled.

válasza:nem a releváns a megfelelő szó
és más gondok vannak itt, ha a szitu valós

válasza:

válasza:

válasza:Kérdező, én felnőtt nő vagyok, szóval nyugodtan megtehetném, hogy a szüleim előtt ölelkezek a férjemmel meg fogdossuk egymást, mégsem teszem, mert nem vagyok bunkó segg.
Te miért csinálod? Annyira nem bírod kivárni, hogy kettesben maradjatok, vagy mi? Nem kell csodálkozni, hogy a szüleid lecs.sznek érte.
Amúgy nyugi, senkit sem érdekel, hogy ti épp egymás szájában vagytok a pasiddal, nem kell nyilvánosan csinálni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hülyén tettem fel a kérdést de van erre 2 példám,hogy érthető legyen.Adott hugom aki alapból egy viszonylag komoly ember viszont ha a párja ott van vele akkor rögtön átmegy ilyen gyerekes majdnem gagyogós valamibe és úgy beszél pl:Most nyem akajok menni.Menjünk inkább...
Szakított nemrég velem a barátnőm, mert egy ponton felhoztam neki, hogy én szeretem, ha bent van egy állat. Szeretem az állatokat, de a lakásban nem szívesen viselem el őket, mert szaguk van, kárt csinálhatnak, hullik a szőrük, stb. Ráadásul allergiás is vagyok a...
Most mennek nyaralni a balatonra és felmerült hogy a fiam is elmenne velük.Alapvetően elengednénk csak elég félelmetesen vezet a lányom párja és őszintén szólva kicsit féltjük.Egyszer ültünk be mellé amikor hazavitt minket egy lakodalomból de azalatt a pár km alatt is...
Nyáron érettségizett, augusztusban öasszeköltöznek, lányom ősztől nappali rendű tanfolyamra fog járni, gyakorlatilag ugyanolyan időbeosztással, mint középiskolában. Másfél óra lesz oda-vissza a napi utazása. A kedvese már dolgozik. Lányomnak tehát új szerepkörben kell feltalálnia magát.
A párommal kicsit válságos lett a kapcsolatunk, több veszekedés. Szeretjük egymást, de már nem annyira, talán megszokás lett, egyhangú a kapcsolatunk. Szeretnénk helyre hozni a kapcsolatunkat. Amúgy együtt élünk. tippeket szeretnék, mit tehetnék, hogy boldogők...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!