Miért tér el ennyire a személyiségünk, gondolkodásunk a családommal?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Miben látod másképp a világot, az embereket, emberi kapcsolatokat, vagy önmagadat? Változott bármiben a filozófiád?
Szerintem ez a hozzáállás az igazán mérgező, nem az, hogy vannak kevésbé kedves emberek is. Én általában mindig mosolyogva megyek ügyintézni, kérdezni, vásárolni bárkihez, és a többség kedves, vagy legalábbis nem bunkó. Lehet, hogy külföldön jobban jellemző a...
Pár kérdést már feltettem itt nem olyan régen, talán ismerős leszek. 2 hetet voltam pszichiátrián. Érzelmileg labilis személyiség zavarom van és mostanában rengeteget gondolkodom az öngyilkosságon és már el is terveztem. Sokáig vagdostam is a csuklóm. Ez a mindennapos...
Mióta az eszemet tudom, nekem a számoknak, betűknek, sőt pl. napoknak, hónapoknak is meghatározott színe van. A legerősebben ez a számok esetében valósul meg, a betűk esetében kevésbé, ott inkább csak a magánhangzóknak van árnyalata, de érdekes, hogy a magas hangrendű...
Erről a videóról jutott eszembe a kérdés: Első blikkre azt gondoltam egy makettet látok a videóban és amikor megláttam a kommenteket akkor elmosolyogtam, hogy mindenki más úgy van bekötve mint én. Nekik is egytől egyig feltűnt ez.De nem is ez a legjobb példa...
Akárhányszor mikor az anyámékkal vitázom és össze veszek velük olyankor ugye általában mindig az anyámmal folyik ez a fajta kommunikációs dolog mindig anyám csakis a saját igazát adja mert neki és csakis neki van igaza és állandóan azzal jön , hogy az én...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!