Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleink generációja még a...

A szüleink generációja még a múltban él ha társkeresésről van szó?

Figyelt kérdés
Tehát z generációs férfi vagyok (26), már nem élek szülővel, de többszöe szóbakerült a múltban. Számukra ez mintha mindennapi egyszerű dolog lenne, akkoriban anyám is mondta hogy neki sem jó egyedül, meg ha lenne valakim közössen fizetnénk a bérleti díjat stb stb. De az ő idejükben nagyon máshogy mentek a dolgok, apám 21 mikor megszülettem. Ráadásul én gyerekkorom óta több krónikus betegséggel is élek ami jah tudjuk mivel jár, valószínűleg ilyen téren valóságtagadásban élnek, de úgy a nálam idősebbek jórésze is akik úgy gondolják hogy kerek perec összehoznám a dolgot. De egy átlagos, egészséges férfi sem tudja csak úgy összehozni. Igazábol úgy tűnik elengedték a dolgot, hogy ne menjen rß a viszonyunk.
aug. 30. 13:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Soha nem volt egyszerű. Az első lépés, hogy a felek kölcsönösen tetsszenek egymásnak, mert ha ez egyoldalú, már nem lesz kapcsolat. Márpedig ez igencsak gyakran előfordul. Ha kölcsönösen tetszenek, az csak az első lépés, a többi utána jön. Világnézet, érdeklődési kör, programok, célok. Idősebb vagyok mint a szüleid, de az én időmben is nehéz volt.
aug. 30. 13:43
 2/15 A kérdező kommentje:
Pláne hogy a betegség evoluciósan, ösztönösen is kizár a piacról. De az ember általában szereti a jót gondolni a gyerekéről.
aug. 30. 13:44
 3/15 anonim ***** válasza:
Én ezt a kérdést nem értem.
aug. 30. 14:40
 4/15 A kérdező kommentje:
Tehát hogy a régi időkben ragadtak ilyen téren, és nem ismerik be maguknak hogy a fiúk nem olyan mint egészséges társai.
aug. 30. 14:50
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

#4: de továbbra sem értem, hogy most a Te szüleidre van ez kiélezve, vagy általánosságban beszélsz.

Mert nem minden Z-generációs ember krónikus beteg.

Én az ő megfogalmazásukból nem olvasom ki, hogy olyan egyszerű lenne. Te hivatkozol arra, hogy nehéz: lehet, hogy az, de mégis valahogy megoldja a korosztályod, nem?

aug. 30. 14:58
 6/15 A kérdező kommentje:
Mindkettőre, de a korosztályom jó része nem krónikusnbeteg, mégis a férfiak egy jelentősebb része nem boldogul statisztikák szerint. Ha az egészséges férfiaknak ilyen nehéz, mire számithatnék én?
aug. 30. 15:01
 7/15 anonim válasza:
22%
Neked esélytelen. A nagyjából egészséges férfiak sem kapnak nôt. Ha valami rokkant nôvel kezdenél akkor talán lenne esêlyed, talán…
aug. 30. 15:09
 8/15 A kérdező kommentje:
Már elkezdtem megbékélni a dologgal, megpróbálom máshonnan elérni a boldosgáto valahogy, ha lehetséges.
aug. 30. 15:10
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintetek akkor hol vannak a Z-generációs nők?
aug. 30. 15:32
 10/15 A kérdező kommentje:
Gondolom idősebekkel, vagy egy szűk z generációs réteggel akit akarnak.
aug. 30. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogyan közöljem szüleimmel,hogy bár hetero férfi vagyok, egyáltalán nem érdekel a társkeresés?

Jobban mondva ha megjelenne az életemben az álomnő nem ellenkeznék. Nem irreàlisak az elvárásaim,sőt....Csak nem tudok mégsem megfelelni az olyan nőknek sem. Ha jól emlékszem 5 éve volt az utolsó randim. És amióta magamban feladtam sokkal boldogabb és felszabadúltabb...

Jogosan mondtam ilyen keményen anyámnak aki mindig a társkereséssel zaklat?

Szóval 145cm-es srác vagyok. Amúgy sportos egészséges. Anyám csesztet mindig a társkereséssel. A kétszázadik monológja után mondtam neki oké ha ennyire erre vágyik akkor lehet nem egy törpenövésű genetikai hulladékot kellet volna szülnie.

"Jó lenne ha te is összeszednéd magad és keresnél(találnál)magad mellé valakit (akivel összeházasodnál)", "Jöhetne nekünk is az unoka-benne vagy már...

Talán csalós a kerdés túl egyszerű a válasz. De mi van mögötte? Egy olyan lány/fiú(elsősorban) esetében aki vagy látjátok vagy nem hogy nagyin is ismerkedne!De nem kell senkinek. És tudjatok hogy a gyerek otthon ragadt (30+++) autója sincs. Keresztszülők rokonok válaszát is várom

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!