A szüleink generációja még a múltban él ha társkeresésről van szó?

válasza:

válasza:#4: de továbbra sem értem, hogy most a Te szüleidre van ez kiélezve, vagy általánosságban beszélsz.
Mert nem minden Z-generációs ember krónikus beteg.
Én az ő megfogalmazásukból nem olvasom ki, hogy olyan egyszerű lenne. Te hivatkozol arra, hogy nehéz: lehet, hogy az, de mégis valahogy megoldja a korosztályod, nem?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Jobban mondva ha megjelenne az életemben az álomnő nem ellenkeznék. Nem irreàlisak az elvárásaim,sőt....Csak nem tudok mégsem megfelelni az olyan nőknek sem. Ha jól emlékszem 5 éve volt az utolsó randim. És amióta magamban feladtam sokkal boldogabb és felszabadúltabb...
Szóval 145cm-es srác vagyok. Amúgy sportos egészséges. Anyám csesztet mindig a társkereséssel. A kétszázadik monológja után mondtam neki oké ha ennyire erre vágyik akkor lehet nem egy törpenövésű genetikai hulladékot kellet volna szülnie.
Talán csalós a kerdés túl egyszerű a válasz. De mi van mögötte? Egy olyan lány/fiú(elsősorban) esetében aki vagy látjátok vagy nem hogy nagyin is ismerkedne!De nem kell senkinek. És tudjatok hogy a gyerek otthon ragadt (30+++) autója sincs. Keresztszülők rokonok válaszát is várom
Úgy, hogy házasok a szüleid, együtt élnek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!