Másnál is problémáznak a szülők, ha nem velük mész nyaralni/utazni valahova?
32 éves férfi vagyok, szingli, gyerektelen. Nem nagyon vannak barátaim se, így többnyire vagy egyedül megyek vagy a szüleimmel. Most a nyáron voltam anyummal Spanyolországban, apummal meg kirándulni a Tátrában. De ősszel megyek majd több helyre is, oda viszont egyedül.
Anyám meg ilyenkor mindig megsértődik. Mert ő mennyit dolgozik, én meg csak utazgatok (jaja a szabim alatt).
Szeretnék velük egy egészséges kapcsolatot, mikor párkapcsolatom volt, a toxikus exem nagyon elzárt a szüleimtől sajna. Most emiatt is akarom pótolni a velük töltött időt. De úgy gondolom az se egészséges, ha az összes programot, nyaralást, szabadnapomat velük töltöm.
Mit gondoltok?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Igen, mondjuk engem nem vittek sehova se gyerekkoromban nyaralni. A helyi strandra is max 2x mentünk egész gyerekkoromban, és hallgathattam, mennyibe került..
Egy ideig belföldön vittem magammal anyámat, de belefáradtam. Ő is akart külföldi utakat, akár ha csak neki befizetek egy útra..
Tehát ott se kell lennem :D hát mondtam is, hogy ha lenne rá pénzem, magamnak fizetném nem neked..

válasza:Nem értem, mi a bajuk. Mész velük is közös programra.
Ez kicsit ilyen rátelepedés, nem akar elengedni anyukád. Teljesen normális, hogy (akkor is, ha jóban vagytok és van közös program) nem akarsz mindig velük menni.
Ha ő unatkozik, akkor csináljon magának programot. Tőled függetlenül.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Majdnem 17 vagyok és van egy párom, de itthon mindig lecsesznek azért ha nagyon ölelkezünk vagy ilyesmi a hugaim előtt. Ez releváls? Tekintve hogy a párommal barmikor a rendelkezésükre állunk. Akár ha a szüleim vagy hugaim kérnek valamit. Előre köszönöm a válaszokat.
Mostanában elég nezés köztem és a szüleim közt remélem tud valaki valamilyen taláncaot vagy valamit adni. 17 éves leszek nem sokára és még mindig fenyeget anyám a sulival kapcsolatban, hogy hétköznap tanuljak meg ne foglalkozzak annyit a barátommal (már most se...
Sziasztok! Egyre rosszabbul viselem az otthoni légkört, és szeretném tisztán látni a helyzetemet, mert a szüleim teljesen elbizonytalanítanak.Rengeteget segítettem nekik anyagilag. Felvettem a munkáshitelt, hogy felújíthassák a házat, és odaadtam nekik azt a pénzt is,...
Sziasztok. 18 leszek 1 hét múlva, csak hogy tudjátok a koromat :)) Mielőtt jobban rátérnék a dolgokra, fontos megjegyezzem hogy fizikailag soha nem bántottak a szüleim, szavakkal annál inkább. Egymást is bántották sokszor SZAVAKKAL csakis. Tudok én pár félrelépésről...
Ilyen esetben, hogy kéne rájuk tekinteni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!