Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy anya hogy mondhat ilyet a...

Egy anya hogy mondhat ilyet a lányának?

Figyelt kérdés
Össze vesztünk és olyanokat mondott hogy majd a tesóm jobban fogja szeretni (erre én rávágtam hogy nálam senki nem szeretheti jobban az anyját mint én max. ő fogja jobban szeretni), meg hogy elege van belőlem, engem nem tud szeretni(!!!!!), legszívesebben megtépne. Hogy mondhat ilyet? Vagy tényleg nem szeret??

2014. máj. 7. 20:23
 1/4 anonim válasza:
73%
Az emberek sok hülyeséget mondanak amikor idegesek!:))
2014. máj. 7. 20:26
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még semmi. Nálunk sokkal rosszabbak vannak... :(
2014. máj. 7. 20:49
 3/4 anonim ***** válasza:
62%

Rossz válasz: ha téged nem szeret, te sem szereted, ezt kell válaszolni ilyenkor. Az helyreteszi az agyát. :)

Úgy mondhat, hogy pl. ideges és kiborítottad valamivel, vagy valaki más. Idegességében az ember olyan dolgot is kikiabál, amit maga sem vesz komolyan és amit legszívesebben azonnal visszaszívna.

Ha tényleg nem szeret, akkor azt te nagyon jól tudod. Annak nagyon korai jelei vannak és nagyon súlyos következményei.

2014. máj. 7. 21:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én anyám is mondta nekem gyerekként, hogy utál. Azt, hogy szeret, azt sohasem mondta a 38 évem alatt, de nem is éreztette. A tesóimat érezhetően szereti, őket segíti, félti... Engem is félt néha, de csak azért, nehogy miattam róla gondoljanak rosszat, vagy nehogy neki kelljen segíteni, ha bajba kerülök.

Én soha nem mondok ilyeneket a gyerekeimnek. Szerintem ez érzelmi intelligencia kérdése, akár szerei a szülő a gyereket, akár nem, ilyet nem mond. Én imádom őket, és ezt sziklaszilárdan tudják is, szerintem ez a normális.

2014. máj. 8. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!