13 ev utan sem tudom feldolgozni, h anyu nem hitt nekem es amit mostohaapam tett?
Volt ilyen párom kedves kérdező!
Nagyon rossz, nekünk is rányomta a szexuális életünkre ezek a dolgok, pedig ott nem is úgymond "erőszak" volt, csak amolyan kényszerítés egy 25 éves fiútól hogy szexeljen egy 13 éves lánnyal.. mind1. Pl párom nem tudott elélvezni stb
Én nehezen viselem az ilyen embereket, a vén f****ak biztos összetörtem volna már az arcát... vagy letéptem volna a golyóit.
16os vagyok
Azert nem mondtam mert feltem hogy anyu nem hinne nekem es szegyeltem is magam.
Egyszer nyaron a kertbe egy pokrocon napoztam o oda jott benyult a szoknyam ala es lehuzta a bugyimat es fogdosott meg puszilgatta.
Azota nem volt rajtam szoknya, meg a mai napig sem!
Mikor nagyobb lettem mondtam hogy szolok anyunak, azt mondta abba anyu bele halna es mi lenne velunk nelkule?
Miert akarom bantani a sajat anyam? O nem tett semmi rosszat, csak szeret engem.
Az az érdekes (én írtam a volt páromról), hogy az ilyen emberek amolyan Mézzel teli, kedveskedő, mosolygós kisugárzásuk van...
Nekem alapból van egy fenntartásom az ilyen emberekkel szemben... mert marha kritikus vagyok.
De érdekes mert a máz alatt, egy borzalmasan erőszakos, agresszív ember lakozik.
Én személy szerint véletlenül összefuttat az akkori exem erőszakos párjával, mert mutatta nekem facebookon..
Pont egy szórakozóhelyen voltunk, pedig addigra már elmúlt 30 is... gondoltam megkérdezem mit tud.
Az érdekes hogy tök "aranyos" már már kedves hangnemben reagált a kérdésemre.. igen ismeri, nagyon aranyos lány
stb. És mondom a szüzességével mi van?!... a válasz kicsit fennhéjázó, amolyan magas lóról jött. Erre meg rákérdezem hogy erőszakoskodni hogy tudtál?
Erre egyik percről a másikra kitört belőle az agresszió, hogy ő már pedig azt csinál amit akar, és hogy ne szóljak bele hogy ő akkor mit csinált. (tehát mint aki beismeri, és büszke rá)
Én meg megtapostam... :D
ebben igazad van kedves utolso!
Azok a tipikus cukros bacsik akik barmit megtesznek ameg a kozeledbe ferkoznek!Sajnos csaladon bellul sokszor az aldozatnak nincs valasztasa mert egy terben elnek!En pl azelott soha nem gondoltam volna mostoha apamrol hisz szuletesemtol kezdve nevelt!Aztan derul egbol villamcsapas,h hogy megnottel,no lettel es kezdodik a poklok pokla!Multheten a lanyommal voltunk bevasarolni a lanyom a gyermek ujsagoknal guggolt epp es kereste melyik ujsagot szeretne!All mogotte egy 35ev koruli pasi fordigatja a fejet es nezi a lanyom (4eves) odaleptem es megkerdeztem h segithetek e valamiben,kozolte,h milyen szep es formas kislany...........na itt eldurrant a biztositek es kikeltem magambol es megmondtam,h nagyon gyorsan takarodjon ugyanis az en gyerekemrol beszel.............nem tuom biztosra allitani,h egy pedofil degeneralt vagy csak egy figyrlmes jo szandeku ember de az tuti,h nem a mindennapos jajde aranyos kuskany tekintete volt!Epp az ilyenek miatt rettegek!Nem akarnam a lanyom eletet ugyanigy hagyni tonkre menni gonosz degeneralt emberek miatt!Bocsanat,h kikeltem magambol!
Borzasztó. És igen, nem mer szólni a gyerek. Szégyelli. Szégyelli, hogy ilyen a világ és ilyen emberek vannak benne - csak nem tudja szavakkal kifejezni, de valójában mivel ő tisztán, szeretettel fordul a világ felé és ezt kapja, valójában ezt szégyelli. Ezek a gyereket bántók nagyobb bűnösök a gyilkosoknál - mert a bontakozó lelkét teszik tönkre, ölik és azzal kell egy életen át élnie, megnyomorodva. Olvastam valahol, hogy a börtönben a rablógyilkosok nagyon elverik, a gyereket megerőszakolót, ez még nekik is sok.
De higgyetek benne, hogy van segítség, és fel lehet dolgozni. Már az is kicsit segít, hogy itt beszélünk róla. Ezért jó ez a gyk, minden hibájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!