Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 13 ev utan sem tudom feldolgoz...

13 ev utan sem tudom feldolgozni, h anyu nem hitt nekem es amit mostohaapam tett?

Figyelt kérdés
Felnott nő vagyok,feleség és édesanya!Nevelő `apával` nőttem fel 12 eves voltam mikor elkezdett sexualisan zaklatni evekig nem szoltam semmit mert azt mondta,h anya ugysem fog hinni nekem es őt börtönbe zárják ha ezt elmondom és anyu szomoru lesz nem fog tudni elboldogulni!Gyermek kent hallgattam turtem,rettegtem!3ev utan nem birtam tovabb kibukott a dolog!Azt mondta anyunak,h hazudok es csak szet akarom őket valasztani!Mai napig egyutt vannak hozzateszem,csalja anyut 17-18eves lanyokkal a maga 60evevel!Nem tudom feldolgozni egyszeruen sex kozben sokszor leblokkolok,almodom a tortentekrol!Ha egy 40ev koruli ferfi pl bokol vagy egyszeruen csak baratsagos az undor es a retteges kap el!Szakmambol adodoan emberekkel vagyok nap mint nap kapcsolatban es nem birom!Legszivesebben bezarkoznek a lakasba es emberek koze sem mennek!:( Higyan emesszem ezt meg ha eddig nem sikerult?Lanyom van es feltem minden ferfitol aki akarcsak baratsagosan ramosolyog!Koszonom a valaszokat esetleg akikkel hasonlo eset tortent mi volt pontosan hohyan tettetek tul magatokat rajta?
2014. máj. 13. 11:07
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:

Ajánlom, ha esetleg Pest közelében laksz:

[link]

2014. máj. 13. 13:10
 22/47 A kérdező kommentje:
Férjemmel jó a kapcsolatunk, tud a ttortentekrol és igy figyelmes sex terén óvatos! Sex épp itt a legfobb probléma leblokkolok, osszezarom a labam akaratlanul, olyan szűk leszek h lehetetlenne valik a behatolás! :O Hülyén hangzik tudom! Pl ha éjszaka felalomban vagyok és a parom úgy hozzám ér egyszerűen össze rezzenek, es onnantol alvás arra az éjszakára elintezve mert nem jön álom a szememre! Éjszaka jött a szobámba legtöbbször az az ember amikor anyam aludt a szomszéd szobában! :O
2014. máj. 13. 13:15
 23/47 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen párom kedves kérdező!

Nagyon rossz, nekünk is rányomta a szexuális életünkre ezek a dolgok, pedig ott nem is úgymond "erőszak" volt, csak amolyan kényszerítés egy 25 éves fiútól hogy szexeljen egy 13 éves lánnyal.. mind1. Pl párom nem tudott elélvezni stb

Én nehezen viselem az ilyen embereket, a vén f****ak biztos összetörtem volna már az arcát... vagy letéptem volna a golyóit.

2014. máj. 13. 13:29
 24/47 anonim ***** válasza:
100%

16os vagyok

Azert nem mondtam mert feltem hogy anyu nem hinne nekem es szegyeltem is magam.

Egyszer nyaron a kertbe egy pokrocon napoztam o oda jott benyult a szoknyam ala es lehuzta a bugyimat es fogdosott meg puszilgatta.

Azota nem volt rajtam szoknya, meg a mai napig sem!

Mikor nagyobb lettem mondtam hogy szolok anyunak, azt mondta abba anyu bele halna es mi lenne velunk nelkule?

Miert akarom bantani a sajat anyam? O nem tett semmi rosszat, csak szeret engem.

2014. máj. 13. 13:41
 25/47 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik az undorítóbb a 25eves vagy az akkor 45eves lényegében szamomra mind egyforma féreg már Bocsánat! Egy anno 12-13eves lány még valóban gyerek volt nem mint most, h szexuális életet élnek! En 12evesen azt sem tudtam mi fán terem hogyan néz ki a férfi meztelen.......... erre jön egy állat kenyszerit, h megfogd, fogdos, tapogat, zsarol! Iskolai eredményeim drasztikusan leromlottak és még én voltam a lusta meg a hülye! :O Az összes ilyen embert hosszú kinzasnak tenném ki és ez sem lenne még elégtétel! Sajnalom h vannak még nők akik ismerik az érzést a rettegest a félelmet és h milyen állatok élnek közöttünk akikről látszatra nem is gondolná senki!
2014. máj. 13. 13:41
 26/47 A kérdező kommentje:
Kedves 24es! Ugyanilyen kifogasokkal és beszolasokkal tartott engem is sakkban!:-( Jönnek a rendőrök anyu nagyon szomorú lesz és milyen egy utolsó akak vagyok ha erre fény derül! Mind egyforma ezek szerint! Sajnalom! :-( Hozzá tenném nálam is egy szoknyás eset tette be a kiskaput amikor kibukott én sem vettem fel szoknyát a mai napig! Meg férjhez is nadrág kosztümben mentem!
2014. máj. 13. 13:45
 27/47 anonim ***** válasza:
100%

Az az érdekes (én írtam a volt páromról), hogy az ilyen emberek amolyan Mézzel teli, kedveskedő, mosolygós kisugárzásuk van...

Nekem alapból van egy fenntartásom az ilyen emberekkel szemben... mert marha kritikus vagyok.

De érdekes mert a máz alatt, egy borzalmasan erőszakos, agresszív ember lakozik.

Én személy szerint véletlenül összefuttat az akkori exem erőszakos párjával, mert mutatta nekem facebookon..

Pont egy szórakozóhelyen voltunk, pedig addigra már elmúlt 30 is... gondoltam megkérdezem mit tud.

Az érdekes hogy tök "aranyos" már már kedves hangnemben reagált a kérdésemre.. igen ismeri, nagyon aranyos lány

stb. És mondom a szüzességével mi van?!... a válasz kicsit fennhéjázó, amolyan magas lóról jött. Erre meg rákérdezem hogy erőszakoskodni hogy tudtál?

Erre egyik percről a másikra kitört belőle az agresszió, hogy ő már pedig azt csinál amit akar, és hogy ne szóljak bele hogy ő akkor mit csinált. (tehát mint aki beismeri, és büszke rá)

Én meg megtapostam... :D

2014. máj. 13. 13:52
 28/47 A kérdező kommentje:

ebben igazad van kedves utolso!

Azok a tipikus cukros bacsik akik barmit megtesznek ameg a kozeledbe ferkoznek!Sajnos csaladon bellul sokszor az aldozatnak nincs valasztasa mert egy terben elnek!En pl azelott soha nem gondoltam volna mostoha apamrol hisz szuletesemtol kezdve nevelt!Aztan derul egbol villamcsapas,h hogy megnottel,no lettel es kezdodik a poklok pokla!Multheten a lanyommal voltunk bevasarolni a lanyom a gyermek ujsagoknal guggolt epp es kereste melyik ujsagot szeretne!All mogotte egy 35ev koruli pasi fordigatja a fejet es nezi a lanyom (4eves) odaleptem es megkerdeztem h segithetek e valamiben,kozolte,h milyen szep es formas kislany...........na itt eldurrant a biztositek es kikeltem magambol es megmondtam,h nagyon gyorsan takarodjon ugyanis az en gyerekemrol beszel.............nem tuom biztosra allitani,h egy pedofil degeneralt vagy csak egy figyrlmes jo szandeku ember de az tuti,h nem a mindennapos jajde aranyos kuskany tekintete volt!Epp az ilyenek miatt rettegek!Nem akarnam a lanyom eletet ugyanigy hagyni tonkre menni gonosz degeneralt emberek miatt!Bocsanat,h kikeltem magambol!

2014. máj. 13. 14:11
 29/47 anonim ***** válasza:
100%
Engem 7 évesen nagyapámék szomszédja erőszakolt meg többször, rendszeresen, egy egész nyáron át. Nem mertem szólni senkinek, mert nagyapámmal jóban voltak, és amilyen begyöpösödött vén marha volt az is, nem hitt volna nekem soha. Rendszeresen ok nélkül a "kis ku.rva", "kicsi ri.banc" és hasonló jelzőkkel illetett, mert a faluban egy barátom volt csak, egy fiú (aki annyira lányos volt hogy eszébe sem jutott soha azt kérni, hogy hadd nézzen a szoknyám alá, inkább a babáimmal játszott). Annyira meg voltam félemlítve és megalázva, hogy eszembe sem jutott szólni róla senkinek, tele lettem komplexusokkal, problémákkal, még tizenévesen is rendszeresen bevizeltem és hülye idegrángásaim lettek. Mióta elkezdődött az aktív szexuális életem, azóta utálom az egészet, undor tölt el az egész szexualitástól, de csinálom, mert túl gyáva vagyok ahhoz, hogy bevalljam, mert úgy érzem akkor senki sem fog szeretni, senkinek sem fogok kelleni. Antiszociális vagyok, depressziós, hiába jártam már rengeteg pszichológusnál, pszichiáternél, egyik sem tudott segíteni, én pedig csak még mocskosabbnak éreztem magam attól, hogy elmeséltem egy vadidegen embernek azt, amit minden áron el akarok felejteni. Tanácsot adni nem tudok, mert látod, nekem sem sikerült túllépnem ezen a dolgon, de megértelek, bár ezzel nem vagy kisegítve.
2014. máj. 13. 14:19
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Borzasztó. És igen, nem mer szólni a gyerek. Szégyelli. Szégyelli, hogy ilyen a világ és ilyen emberek vannak benne - csak nem tudja szavakkal kifejezni, de valójában mivel ő tisztán, szeretettel fordul a világ felé és ezt kapja, valójában ezt szégyelli. Ezek a gyereket bántók nagyobb bűnösök a gyilkosoknál - mert a bontakozó lelkét teszik tönkre, ölik és azzal kell egy életen át élnie, megnyomorodva. Olvastam valahol, hogy a börtönben a rablógyilkosok nagyon elverik, a gyereket megerőszakolót, ez még nekik is sok.

De higgyetek benne, hogy van segítség, és fel lehet dolgozni. Már az is kicsit segít, hogy itt beszélünk róla. Ezért jó ez a gyk, minden hibájával.

2014. máj. 13. 14:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!