Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apámhhoz ne is szóljak? Olyan...

Apámhhoz ne is szóljak? Olyan hisztit levágott, hogy elsírtam magam.

Figyelt kérdés
FElnőtt nő vagyok, nem vele élek, voltak problémáink, de a mostani tervem ennyire nem tetszik neki. Pedig semmi különös, ő volt mindig ilyen. Akkor se lépett meg semmit, ha nem volt benne kockázat. Soha semmit nem csináltunk, mrt minek? Tesómat zenélésről is le akarta beszélni, pedig tehetséges...Csak mert nem lesz világsztár? Olyan...ahh..és úgy lehúzott, elette minden életkedvem
2014. máj. 14. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Basszus. Ha te lennél az akit a zenélésről lebeszélte, akkor azt hinném a tesóm rakta ki a kérdést. Én a te cipődbe járok és jártam, de hát én nem lehettem aki a kérdést írtam ugye? Vagy mégis?

Nem megoldás ha nem beszélsz vele, persze csak ha az is stimmel, hogy anyud úgy ugrál ahogy apád fütyül, te meg anyuddal tekintettel vagy.

2014. máj. 14. 15:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Felnőtt vagy, nem vele élsz, lépj túl a dolgon, nem éri meg felidegesíteni magad, ha mindig is ilyen volt, akkor ilyen is marad.
2014. máj. 14. 15:23
 3/5 Őszödi Ferenc ***** válasza:
0%
Szerintem ne szólj az apádhoz.
2014. máj. 14. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:

?????

Mit csinált?

Miben nyilvánult meg a hisztije?

M nm tetszik neki?

Miért montad el neki?

Miért érdekel felnőtt létedre a véleményem ha szerinted ő sosem mert kockáztatni? ( mert felnőtt létemre én is ki szoktam kérni a szüleim véleményét, de tudom, hogy építő kitikát, vagy tanácsot kapok tölük)

Miről volna szó?

2014. máj. 14. 16:56
 5/5 A kérdező kommentje:

Elmondtam neki a terveimet, amit még csak támogatnia se kellene, meg az engedélye se kell hozzá, erre lebeszélt, hogy hülyeség. Elmondta a saját érveit...vagiys nem mondta, hanem hisztizte, őrjöngte...Idegbeteg lett, kiment, és mamának is elmondta, flegmán, hogy mekkora idióta vagyok. Velem is üvöltött, mintsem normálisan érvelt volna...felhozott régi dolgokat, és tök butaságokat mondott, ami nem is úgy van...És b...nkózott, mikor én is kimentem, hogy naaa, mondja már meg, mit gondol, milyen hülye vagyok...Mert költöznék munka miatt...

Folyton félt az újtól. Tényleg, lehetne válallkozó, ehelyett öcsénél van másodállásban, rendes meló mellett.

Pedig ha csak ezzel foglalkozna, sokkal többet kereshetne.

Anno is focizni is minek, felesleges, úgyse leszek sztár ( lány vagyok, de ez megvolt nálam is, öcsémnél is.)

Nem tudom, miért mondtam el neki, azt hittem, tetszeni fog neki, hogy kezdek valamit magammal...

2014. máj. 14. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!