Ez tényleg nem korrekt tőlem?
Senki nem mondta, hogy az anyja szerepét akarja betölteni a kérdező, nem kell kombinálni.
Ha a lány is szeretné meg Te is, nyugodtan leülhettek néha egy kávé vagy süti erejéig beszélgetni. Nincs ebben semmi.
Nekem nem mondaná meg apám, hogy szabadidőmben kivel találkozom, kivel beszélek.
Tévedsz, 11-es!
Nem tilthatja meg egyik szülő sem, főleg féltékenységből nem! Ha az illető rossz hatással van a lányra, miatta ront az iskolában, kétes ügyekbe keveredik... akkor igen, megtilthatja.
De ez az "apuka" csak féltékeny.
A lánynak nem tiltanak semmit a szülei, nagyon szabadjára van engedve. Az apa most sem a lányt akarja megregulázni, hanem engem.
Nem kifejezett barátnők vagyunk, de nem kifejezetten az anya szerepet játszom el, azért is írtam, hogy kettő közötti a viszonyunk.
Viszont a kávé-sütin kicsit túlnyúlik, mert olykor pl. megbízom kisebb munkákkal, hogy legyen zsebpénze (nagyon ramaty az anyagi helyzetük), és előfordult már az is, hogy nálam aludt.
14-es, te beteg vagy.
Semmiféle volt párkapcsolatért nem szakítanék meg barátságot.
Milyen apa az, aki a saját lányát akarja elszomorítani úgy, hogy ne találkozhasson többé azzal, akit szeret? A lányát persze nem meri eltiltani, inkább hátulról mellbe játszik, hogy aztán elmondhassa a lányának, hogy milyen szemét vagy, hiszen őt is elhagytad vele együtt.
Hagyjad békén a lányát is, ha ő maga nem kell?
Saját maga kiterjesztéseként éli meg a gyerekét?
Akkor érezheti úgy, hogy vele tartod a kapcsolatot valamilyen szinten, és ezért van kiakadva.
De ez nem egészséges reakció tőle.
És tőled sem az, hogy ha egy viselkedési zavarhoz akarsz hasonulni.
Természetesen Neked van igazad, de vedd figyelembe, mit él meg ez a férfi. És ha a lányának is ezeket mondogatja, szegény kislány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!