Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak vagy ez így jó?

Mit csináljak vagy ez így jó?

Figyelt kérdés
Anyum azt mondja nagyon szeret, én szép vagyok jó vagyok. Ahhoz képest valamiért állandóan szid pl.: Lusta vagyok, nagy a hasam ,nem tanulok ,ne gépezzek annyit, mozogjak többet. Amit ő csinál az persze mindig jó amit én abba meg biztos hogy van valami hiba. Sokat hangoztatja hogy mennyi mindent megtesz értem. Ha összeveszünk akkor mindig megsértődik és nekem kell bocsánatot kérnem. Mindenre azt mondja ,h ő a felnőtt én a gyerek. Elhiszem ,hogy szeret és mindent megtenne értem ,de ez sok. Amikor megmondom neki akkor ,kimagyarázza és a vége az hogy én vagyok a hibás. Mit csináljak? ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK

2014. máj. 17. 09:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Hany eves vagy?
2014. máj. 17. 10:03
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem akor azt mondja, hogy ne gépezz annyit, mozogj többet, akkor csak neked akar jót, elvégre elvileg tényleg ezt kéne tenni. (Bár azt nem tudom, hogy sportolsz-e és mennyit.)
2014. máj. 17. 10:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!