Miért viselkedik velem így anya?
Figyelt kérdés
Nemrég töltöttem be a 18-at, barátommal fél éve vagyunk együtt. Egy nagyon rendes fiú, nincs vele semmi probléma. A szüleink ráadásul régóta ismerik egymást és nagyon jóban vannak. Minden hétvégén eddig együtt aludtunk, ezt el is fogadták. Most hogy nyári szünet van, úgy gondoltuk, hogy többször szeretnénk együtt aludni. Szerdan este nálunk voltunk a barátommal és mielőtt mentünk hozzájuk bementem anyához puszit adni hogy majd holnap délelőtt jövök, ott alszok most a barátomnál. Erre ő megkérdezte, hogy mostmár minden este együtt alszunk? És ki ne talaláljam hogy így lesz. Ezt a barátom is pont hallota. Másnap szintén nem lett jobb a helyzet. Este miutan hazajottunk egy ismerosunktol megkérdeztem anyát hogy itt aludhat-e, erre ő az ötödik ilyen kérdésem utan nagy nehezen kinyögte hogy nem. Végül úgy döntöttem, hogy elmegyek a baratimhoz mert semmi kedvem sem volt így itthon aludni. Mielőtt elmentem apa még megkérdezte hogy na mi van anyád elüldözött. En mondtam neki hogy igen, ezt anya is hallotta es ravagta hogy majd remelemi hogy akkor a baratom ad penzt ruhákra meg másra is. Azóta szinte alig beszéltünk valamit, ha esetleg hozzam szol akkor is csak piszkal. Egy jó szava sincs hozzam. Nagyon rossz kedvem van miatta, szinte egesz nap a sírás kerülget. A barátom is észrevette rajtam és mondta, hogy ez nagyon nem jó, hogy ilyen hatassal van rám és hogy miatta vesztem össze anyummal. Nagyon felek hogy mi lesz igy, felek attol is hogy majd szakit velem anya viselkedese miatt. Ő persze mondta hogy ez eszembe se jusson. Azt elfelejtettem leírni, hogy az egyik este elkezdte szidni a baratomat. Apa kerdezte tole hogy irigykedsz? Es o mondta hogy dehogy irigykedek erre. Szidta a kulsejet, es a viselkedeserol is mondott par szot, ami raadasul egyaltalan nem igaz ra! Nem tudom o miert latja igy. Már sokszor mondtam neki, hogy ha egyetemre megyunk egyutt fogunk lakni egy alberletben. (Persze ha addig minden ugy alakul) ő erre mindig annyit mondott, hogy majd megtudod. Ezt miert mondja mindig? Anya nem igazan boldog apaval, sokat veszekednek. Ők is fiatalon jöttek össze és hamar összeházasodtak. Nagyon úgy vettem észre hogy anya megbánta. De ezt miert veszi ugy hogy velem is ez lesz? Egyebkent nagyon jó kapcsolatom volt vele, mindent megbeszeltunk. Mielőtt lett a barátom rengeteg időt töltöttünk együtt és beszélgettünk. Mindig számíthattam rá, ha valami problémám volt mindig neki mondtam el, mert csak akkor lett jobb kedvem. Mostmár alig beszélünk és ritkán vagyunk együtt. Gondolom ez rossz neki. De mi oka lehet, hogy ennyire nem tudja elfogadni hogy barátom van és sok időt töltök vele? Gondolkoztam, hogy beszélek vele, de azt se tudjam mit mondjak, hiszen én is sértve erzem magam, amiert a baratomat ok nelkul szidta. Kérlek segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve. :(2016. jún. 19. 19:07
11/15 anonim válasza:
Ez egy tipikus rossz anyai hozzáállás, ami sokszor el is rontja az anya-gyerek kapcsolatot. Koncentrálj a barátodra, anyádnak meg kell tanulnia elfogadnia azt, hogy felnöttél, van párkapcsolatod és már kevesebb időt lesztek együtt, mint eddig. Erre szerintem egy szülőnek már a gyerek tervezésekor is gondolnia kell, hogy jó esetben a csecsemőből majd felnőtt lesz, saját családdal, nem anyuci szoknyája mellett kell maradnia, az az abnormális viselkedés, ha a gyerek, vagy a szülő nem tud leválni. Ennek ellenére nagyon sok ilyen esetet látok.
12/15 anonim válasza:
Ezt soha az életbe nem fogom neked elolvasni.
13/15 anonim válasza:
Lehet nem kéne állandóan a pasidon lógni. Jogosnak tartom anyukád hozzáállását, engem is dühítene hogy sose vagy otthon, ha meg igen akkor is pasistól. Kicsit gondolkozzál már...
14/15 anonim válasza:
És te miért viselkedsz így anyukáddal?
15/15 anonim válasza:
Anyukad egy kocsog! Mar boccs! Ha nagyon nem birod menj el dolgozni. Berelj egy hazat/lakast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!