Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én volnék túl érzékeny?

Én volnék túl érzékeny?

Figyelt kérdés
A mai napon derült ki, hogy ügyintézői hiba miatt a 3 hét múlva esedékes bővítésünk, elég rendesen eltolódott tavaszra (pénzügyi dolog). Egy gyermekünk van, most várjuk a másodikat. Édesanyámat hívtam fel, mert eléggé kiborultam a dolog miatt, csak panaszkodni szerettem volna.... Nem értette, hogy miért nem állunk neki szeptemberben a dolognak (már akkor is mehetne), egy szeptember 15-re kiírt szüléssel úgy, hogy a házban lakunk. Gyakorlatilag lehülyézett és nem értette a problémámat. Majd mondta, hogy most nem ér rá, mert le kell foglalni a repjegyeket Jamaikába...Nem tudom hova tenni a dolgot. Nyilván én is túl érzékeny vagyok, csak szerettem volna, ha kicsit megvigasztal. A félreértések elkerülése végett nem a pénzükre apelláltam, sőt ha felajánlanák sem kéne...
2016. jún. 21. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
32%
Annyira fontos lenne a bõvités?Nem marad hátra elkezditek tavasszal, talán még jobb is,ha szeptemberben fogsz szülni.Az anyud meg több odafigyelést is szánhatna a saját gyerekére.Mindegy,hogy mirõl lenne szó.Fogadd el igy és kész, már ne hivd,ha támogatást vársz tõle.
2016. jún. 21. 14:45
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen fontos lenne, persze nem létfontosságú! Szeptemberre már kész lett volna így az egész. A tavaszt természetesen elkönyveltem már én is, azért a kardunkba nem dőlünk :D

A gond tényleg az, hogy csak egy kis megértésre számítottam volna :(

Köszönöm a válaszod

2016. jún. 21. 16:02
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Én megértem, hogy jól esett volna a támogatás, de mikor az embernek éppen dolga lenne, és közben felhívják, és elkezdik önteni rá a panaszáradatot egy olyan dologról, ami nem is olyan fontos, olyankor nehéz türelmesnek lenni, még akkor is, ha úgy illene.

Lehet, hogy én bunkó vagyok, de én sem pátyolgatnálak 20 percig telefonon keresztül, amiért csak jövőre bővíthetitek a házat.

Azt a részét gondold végig, hogy felhívtad, csak mert panaszkodni akartál. Szerintem neked is felforrna az agyvized, ha valaki mindig csak azért hívogatna, hogy rinyáljon neked.

2016. jún. 21. 16:45
 4/5 A kérdező kommentje:
ez 3 perc volt kedves utolsó! Egyébként az anyámról van szó! A neten lefoglalni a repjegyeket nagy elfoglaltság....Nem csak azért szoktam felhívni, hogy rinyáljak neki. Már 30-szor hallgattam végig türelmesen, hogy az új irodaházuk építésével mennyi gondjuk volt (már kész van). Jah jövőre tudunk nekikezdeni, de már több százezer benne van a tervekben....Bocs hogy nem azért izgulok, hogy mikor jön a családi....
2016. jún. 21. 16:52
 5/5 A kérdező kommentje:
A házat meg nyilván azért bővítenénk, mert jön a gyerek és nincs helyünk...
2016. jún. 21. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!