Trauboy kérdése:
Ez normális? Nem perverz?
Figyelt kérdés
Normális, ha az apa megpuszilja erősen a lánya nyakát úgy, hogy a háta mögött van? Szerintem ez beteg dolog!2016. jún. 21. 17:04
22/28 anonim válasza:
40 éves koromban is puszilt már bele az apám a nyakamba. Ő puszilkodós típus, minden rokonnal, én abszolút nem, de 10 évenként egyszer elmegy az ilyesmi. Egyébként nem, nem perverz.:-)
24/28 anonim válasza:
Nem beteg. Sok szülő szereti pusszulgatni a gyyerkőcöt. E g babát általában agyyon puszilgaatják. Haa meg már idősebb aa gyyerek,akár tini,néha simán megpuszilhatja,negölelheti a gyermekét a szülő. Semmi perverz nincs benne.
Bár lehet ennél több infót is megadhaatnál,magát a szituációt leírhatnád.
25/28 anonim válasza:
Szerintem meg 16 évesen meg kell, hogy legyen a privát szférája!! Testileg is!!! Szerintem nem normális. A kisbabákhoz minek hasonlítani egy kamaszt??
26/28 A kérdező kommentje:
Nem kamu. Barátnőmről van szó. A szitu az volt, hogy ment, az apja megfogta hátulról és belepuszilt a nyakába. A babáknál más. Van aki a baba seggét vagy mást puszil meg, az természetes. De valljuk be, vannak olyanok, akik a saját lányukra izgulnak.
2016. jún. 22. 23:03
27/28 anonim válasza:
De egy szülő bármikor meegpuszilhatja a gyerekét,legyen az húsz éves vagy öt.
Semmi peerverzió nincs benne.
28/28 anonim válasza:
Azt hiszem a mai média "kissé" túltolta ezt a pedofil zaklató hisztériát! Ennek következménye az ilyen kérdés! Lassan egy apa már rá sem nézhet a saját lányára mert az feljelenti zaklatásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!