Jogos anya haragja?

Figyelt kérdés
Apámat sosem láttam, sosem beszéltem vele, anyával élek. Kb. 3 éves koromtól 6,5 éves koromig volt az életemben a nevelőapám. Miután anyával szétmentek anyának voltak 1-2 éves kapcsolatai. Nevelőapámnak azóta párja van és egy gyereke. Most ballagtam általánosból és nevelőapám nem jött el a ballagásomra. Anya azt mondta nem bocsátja meg neki. 3,5 évig volt az életünk része és ennyi. Anya szerint ő az apám mert ő nevelt. 3,5 év szerintem nem nagy nevelés. Anya összeveszett vele csúnyán. Szerintem nem várható el aki pár évig volt velünk hogy eljöjjön a ballagásra miközben családja van (akik nem tudnak rólunk). Szerintetek jogos anya haragja? Szerintem nem.
2016. jún. 21. 20:27
1 2
 1/13 anonim válasza:
25%
Szóval ha te lennél a helyében, nem lennél mérges. Őszintén megmondom én sem lennék mérges a helyében, (18F) de mindenki máshogy működik ezt ne felejtsd el! Fontos hogy elfogadd azt a tényt, hogy ő mérges rá, jogosan, jogtalanul az mindegy. :)
2016. jún. 21. 20:40
 2/13 anonim ***** válasza:
17%

Másik családja van, akik nem tudnak rólatok és így éltek évek óta?

Ne haragudj, ti akkor soha nem is voltatok a családja.

2016. jún. 21. 20:51
 3/13 anonim ***** válasza:
a te ballagásod, döntsd el te, hogy ki legyen jelen és ki ne... gondold át, hogy ténylegesen mennyit nevelt, mennyire érdeklődött a szakítás után irántad, vagy csak volt valaki, aki betolakodott az életedbe, aztán egyszercsak eltűnt... ha ez utóbbi a helyzet, akkor én nem hívnám meg... élje ő is az életét, meg éld te is...
2016. jún. 21. 21:00
 4/13 A kérdező kommentje:

Közel 5 éve vagyunk neki titokban.

Azért örültem volna ha eljön de nem ért rá, nem csinálok belőle problémát. Anya követelte hogy jöjjön, látogasson.

2016. jún. 21. 21:05
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

Nem jogos. Valóban nem volt veletek sokat, és már nagyon régóta nincsenek együtt. Már egyáltalán nem az életetek része.

Ezek szerint anyukád még ennyi év után sem tudta magát túltenni rajta.

2016. jún. 21. 21:06
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem se.

1) Én se ismerem apumat, de amikor én ballagtam én nem hívtam meg a volt nevelőapámat, pedig vagy 7-8 évig voltak együtt anyuval.

2) Bocs, hogy ezt mondom, de szerintem jogod van eldönteni, hogy te kire tekintesz leginkább úgy, mint apádra. Ne anyukád mondja már meg, hogy ha ez nevelt akkor ez az. Ezt te érzed, nem ő.

2016. jún. 21. 21:58
 7/13 anonim ***** válasza:
62%
Ezek szerint akkor ha jol ertem meg most is veletek van, epp a jelenlegi parjat csalja anyuddal. Szerintem ez az egesz sztory nem is rolad szol, nem az bantja anyudat hogy veled nem foglalkozott csak a sajat onos erdekeit erzi megsertve. Anyum is ilyen, akkor erzi jol magat, ha balhezhat valamin.
2016. jún. 21. 22:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Most akkor mégis együtt vannak? Ez azért elég fontos infó. Leírhattad volna ezt is az elején.

Nyilván azért nem ment el, hogy ne bukjon le otthon.

2016. jún. 21. 22:48
 9/13 A kérdező kommentje:
Nincsenek együtt de ha jön vagy megy nevelőapám csókkal köszönönnek egymásnak. Még szereti anyát de anya nem szereti őt viszont ha nem ér rá pl. dolgozik vagy a gyerekért megy az oviba, akkor anya már lehordja mindennek
2016. jún. 21. 22:51
 10/13 anonim ***** válasza:

ne haragudjon senki, de én nem értem (lehet már tul késo van és én tul fáradt)

szoval, 3.5 évet nevelt téged, kb. 6.5 éves korodig, te pedig most ballagtál általánosbol, szoval 14 éves korul lehetsz.

és 5 éve vagytok ennek az embernek titokban… ?

most akkor mi van? 7 éve nincsenek is egyutt.. de 5 éve titokban vagytok neki??

2016. jún. 21. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!