Szuleim szerimt semmirevalo vagyok. Tenyleg?
Nem.
Csak szüleid emberileg használt edzőpólók.
Boldog szülinapot!
Sokat nem segítek azzal, hogy neked adok igazat, de talán jól esik, hogy valaki megérti a problémát.
A szüleid nem akarják észrevenni, hogy 2 gyerekük van, nem pedig egy kisgyerek és egy dada. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a kicsit lepasszolják a nagynak, és arról elfeledkeznek, hogy a nagy is még gyerek, szüksége van törődésre.
Ezekről a dolgokról nehéz beszélni, főleg, ha végig sem hallgatnak.
Csináld azt, hogy írsz nekik egy levelet. Ne túl hosszút, hogy legyen türelmük végigolvasni. Írd le benne az érzéseidet, de ne vádaskodva, ne hibáztasd őket semmiért (mert azzal úgysem érnél el eredményt) hanem csak írd le a saját nézőpontodat. Legyen benne, hogy mennyire szomorú, vagy, egyedül érzed magad, hiányoznak a barátaid, hiányoznak a szüleid (mert rád már nem jut idő). Próbálj pozitív én üzenetekkel kommunikálni. Ne azt írd, hogy sajnálod, az elmaradt köszöntés.
Azt írd, nagyon szeretnéd, ha téged is felköszöntenének. Nagyon szeretnéd, ha észrevennék a sikereidet, és értékelnék a munkádat is.
Tedd bele a levelet egy borítékba, címezd nekik, és tedd olyan helyre, ahol biztosan észreveszik. Kíváncsi vagyok hogy reagálnak majd. Írd meg, lett-e eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!