Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem képesek megérteni a...

Miért nem képesek megérteni a szüleim, hogy nekem ez így jó?! 19l

Figyelt kérdés
Már betöltöttem a 19-et, de a szüleim úgy akarnak velem bánni, mintha 14 lennék. Az a helyzet, hogy egy-két éve nagyon bele voltam pistulva a testépítésbe, és egy lányhoz képest kicsit "túl izmosra" gyúrtam magamat. Azóta beláttam, hogy nem vonzó, ha egy lány ennyire izmos, és már csak mértékkel edzek, viszont sokat fogytam. Jelenleg 43 kg vagyok. Amikor edzettem 52 voltam az izom miatt. Ehhez 160 centiméter magas vagyok. Nem éheztetem magamat, rendesen élem az életemet, egyszerűen ennyi kiló vagyok, ha fehérjézés és hús evés nélkül edzek. Nem vagyok fáradt, nem vagyok beteg, nincs semmi bajom sem, viszont a családom állandóan tömni akar, hogy felhízlaljon. Mondtam nekik, hogy nekem ez így jó, és nem fogok többet enni annál, ami jól esik. Most már ott tartok, hogy egyáltalán nincs kedvem enni, mert folyamatosan tömni akarnak... Miért nem képesek megérteni, hogy ez az én testem, és nekem ez így jó?!

2016. jún. 22. 17:51
1 2
 11/13 TheGunner ***** válasza:
48%

Igaza van a 10-es hozzászólónak. A lányok nagy része nem szereti a saját testét, nem tartja szépnek magát, még akkor is, ha valójában az. Ez főleg azért van, mert a média azt sugallja, hogy csak a tökéletesen, az átlag társadalmi elvárásoknak megfelelő lány, nő lehet szép.

Nincs olyan, hogy átlagember, mindenkinek más az ízlése. Valaki a vékony lányokat szereti, valaki az átlagos testalkatúakat, valaki a sportosakat, míg valaki a ducibbakat.

23F

2016. jún. 22. 21:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Te korosan sovány vagy ,nem izmos ,ez biztos,én ilyen magas vagyok és 26 éves koromig 50 kg voltam se nem izmos se nem korosan sovány .neked hiznod kéne 10 kg .én elküldenélek dokihoz ,
2016. jún. 23. 04:52
 13/13 anonim ***** válasza:
54%
Nem vagy kórosan sovány, én 168 centi vagyok és 48 kg. 36os a méretem, a 34esek nem jönnek rám fenékben se és vállban se. Én jól érzem így magam.
2016. jún. 23. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!