Anyám miért ilyen?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy fiúval, anyám is ismeri az egész család. Anyám elkezdte piszkálni a barátomat, a kedélyek lecsillapodtak mára. De ma más felidegesitette és nagyon csúnyákat mondott nekem. Barátom anyával kezdte magát hasonlitani, holott nem is találkoztak. Azt mondta hogy mekkora r...c mert a férjével régen külön mentek, ő lépett ki a kapcsolatból és van neki új kapcsolata. Sose hasonlitottam össze őket nyíltan, ilyen eszembe se jutott. Nem tudom honnan szedte ezt az össze hasonlitást.2016. jún. 22. 18:50
1/4 anonim válasza:
Egyik füleden be, másikon ki.
19L
2/4 anonim válasza:
Miért érdekel, miért ilyen?
Csak sajnáld amiért ilyen és fogadd el, nem tud változni.
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg félt téged. Meg lehet, hogy most ez neki is új szerepkör, hogy már nem csak anya, hanem "anyós" is. A negatív hasonlítgatás lehet valamitől a félelem, hogy a másikat kevesebbnek akarja beállítani, hogy ő a több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!