Miért nem fogadják el, hogy a "tökéletes kislányunk" mégsem annyira tökéletes és én voltam az, aki tönkretette a kapcsolatot?
Egész életemben a legjobb akartam lenni és a legjobbat is akartam mindenből. Ezt a tanulmányaimban elértem, szerintem az életben is és eddig teljesen jó volt minden.
Együtt voltunk fél éve a barátommal, mire megcsaltam. Hónapokon át várt rám, hogy lefeküdjünk és én inkább összegabalyodtam egy kiszámíthatatlan, nagyképű szexmániással, akinek a kedvenc hobbijai közé tartozik az emberek kedvének tönkretétele. Nem tudom, hogy történt, de azóta elég sok időt töltünk együtt. Nem a szexre célzok, hanem csak úgy együtt lógunk, kocsikázunk, moziba megyünk, ilyesmi. Szakítottam a barátommal, mert nem láttam értelmét annak, hogy tovább hülyítsem, pedig tényleg a világ legtürelmesebb sráca, és 2 éve akartam, hogy együtt legyünk...
A szüleim pedig elég nehezen fogadják el az "új" énemet, aki nem a visszafogott, tökéletes lány. Anya konkrétan pszichiáterhez akar vinni...
Meg hogy beszélt a barátommal és ő megbocsájt nekem, felejtsük el, hogy mik történtek és kezdjük újra. Csakhogy én nem szeretném és ezt nem értik meg.
18L
Együtt voltunk fél éve a barátommal, mire megcsaltam. Hónapokon át várt rám, hogy lefeküdjünk és én inkább összegabalyodtam egy kiszámíthatatlan, nagyképű szexmániással, akinek a kedvenc hobbijai közé tartozik az emberek kedvének tönkretétele.
Kislányom te elbhasztad az életed.Mert hogy volt egy rendes kapcsolatos és helyette ink szoptál mást.A fiú talál nálad jobbat.Te viszont nem fogsz még egy olyat találni.
"ilyen tapasztalatszerzésről inkább ne is beszéljünk, akinek ilyen tapasztalatokra van igénye, az nem érdemel meg a jövőben normális párkapcsolatot."
Már miért ne érdemelne meg? Az ember a hibáiból tanul a legtöbbet, és az életben igenis kellenek néha hibák, vagy rossz döntése, mert ha hiszed ha nem, az viszi előbbre az embert. Mert egy-egy rossz döntés, vagy kudarc után (normális esetben) az ember egy kicsit magába néz, levonja a megfelelő következtetéseket, és a továbbiakban másképp kezel bizonyos helyzeteket. A fejlődéshez erre is szükség van.
A pasi olyan, amilyen. Ezt a kérdező is tudja. És egy idő után valószínűleg vele sem lesz kedvesebb, mint másokkal. Egy dologra viszont meg fogja tanítani. A jövőben különösen értékelni fogja a rendes pasikat, ha már a lelküket, személyiségüket is számításba veszi, nem csak az ilyen felszínes vonzalmat. De amíg nem tapasztalta meg az ellenkezőjét, papolhatna neki bárki bármennyit. Semmi értelme nem lenne.
"A fiú talál nálad jobbat.Te viszont nem fogsz még egy olyat találni."
Ugyan már! A kérdező 18 éves, és még van majdnem ugyan ennyi éve megtalálni az igazit. Mégis mivel ba..ta volna el az életét? Volt egy nagyon rendes barátja, de annyira mégsem lehetett nagy szerelem, ha inkább mást választott helyette, és nem is akar visszamenni hozzá, pedig visszafogadná.
Jelentkezzen az, aki már 17-18 évesen is együtt volt a későbbi férjéve, gyerekei apjával! Szerintem nem sokan vannak.
Az új pasi nem egy jó választás, ez tény, de majd a kérdező is be fogja látni idővel, aztán levonja a megfelelő következtetéseket, és továbblép.
"akinek a kedvenc hobbijai közé tartozik az emberek kedvének tönkretétele"
Abba azért gondolj bele, hogy az exbarátoddal te is valami ilyesmit csináltál (a tönkretevésre gondolok). Ha jól értem, először összejöttél vele (ha nem voltál szerelmes belé, akkor miért tetted volna?), hülyítetted, hogy szereted, közben megcsaltad titokban, majd nyíltan is elmondtad, és otthagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!