Daniel Barna kérdése:
Anyám leb**izott lesz még valami?
Figyelt kérdés
Anyukámmal naponta vagy 3x veszek össze.Tini vagyok gondolom ez normális? De ma annyira összevesztem hogy vett egy mély levegőt és aztmondta: Kis b**i! Erre annyira felháborodtam hogy lerib**coztam (tudom kár volt) és elmentem a dédmamámhoz. Amikor hazamentem nem szólt hozzám nem köszönt nem reagált hogy otthon vagyok. Lesz még anya-fia közti szeretet?2016. jún. 23. 02:34
11/16 A kérdező kommentje:
#10 válaszadó
Igazából semmi miatt nem indult. Egyszerűen megszokta hogy ordibál velem, fáj neki ha válaszolok a kérdéseire. Belül érzem h utál
2016. jún. 23. 09:23
12/16 anonim válasza:
Nem értek egyet azzal, hogy nem a gyerek akart megszületni. Ő volt a győztes, aki a megtermékenyülésért versenyzett. Ázsiában pl. úgy tartják, hogy legyen hálás, amiért vállalják a szülei. De ott nem is ilyen szemtelen, lusta, követelőző gyerekek vannak, akiknek csak jogaik vannak.
13/16 anonim válasza:
Megérdemelte és még ő játssza a sértődöttet vicc.
14/16 anonim válasza:
Nincs olyan érzés, hogy a másik utál.
Ez egy feltételezés.
Sajnálatos, mennyire alul fejlett Magyarország az érzelmek téren. :(
Jó lenne a valódi érzéseidet elmondani. Nem azt a feltételezést, amit magadban sujkolsz. Első lépés a depresszió felé, hogy feltételezett valóságban ringatod magad és ezért elszigetelté válsz a külvilággal.
Anyudnak meg kicsit jobban kéne figyelnie. Gondolom megvannak neki is a saját problémái.
De ha ezt így folytatjátok mindketten, abból jó nem fog kisülni.
Kommunikáció!
15/16 anonim válasza:
Velem is volt ilyen sajnos, amikor anyával veszekednek de ő nem ribncozott le engem én azt mondtam rá hogy kva...Nem egyszeri eset, de nekem megbocsájtott de hidd el nagyon rosszul esett neki hogy a saját gyermeke mondta ezt...Szóval nyugi, csináld a dolgod segíts neki, mert egy igazi anya minden hogy szeret téged..Lehet haragszik de a szeretete ugyanúgy meg van.
16/16 anonim válasza:
Sose lesz.
Anyud nem alkalmas normális emberi kapcsolatra.
Egy veszekedés sosem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!